Κοντά στο στρατιωτικό προσωπικό του 5/42 ΣΕ και στους Εθνοφύλακες της Καλύμνου ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Ν.Μανωλάκος.

2448

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό του 5/42 ΣΕ και τους Εθνοφύλακες.

Το Διοικητή της ΑΣΔΕΝ που έφτασε στην Κάλυμνο από Κω, με το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου ,υποδέχτηκε ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Αντώνιος Μητάφης.

Στην έδρα του Συντάγματος ανέμεναν τον Αντιστράτηγο Ν.Μανωλάκο οι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, στρατιώτες του 5/42 ΣΕ αλλά και τα στελέχη της Εθνοφυλακής και Εθνοφύλακες του ΤΕ Καλύμνου, φορώντας τη στρατιωτική τους στολή.

Στρατιώτες τραγούδησαν τα κάλαντα στο διοικητή της ΑΣΔΕΝ και ακολούθησε ανταλλαγή ευχών.

Ακολούθως ο  Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος επισκέφτηκε το Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή και πραγματοποίησε προσκύνημα στην Ι.Μονή του Αγίου  Σάββα όπου τον καλωσόρισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π.Αμφιλόχιος και η Γερόντισσα .

Το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε από τη σημερινή επίσκεψη, μας διέθεσε ο αρχιμουσικός της δημοτικής Φιλαρμονικής και Εθνοφύλακας Νικόλαος Μαμάκας

Δείτε σχετικό video από την επίσκεψη σε Δήμαρχο και  Άγιο Σάββα.