Οι μπαμπάδες των αθλητών Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ και ΦΟΙΒΟΥ ΚΩ θα παίξουν μπάσκετ για την Τράπεζα Αγάπης ΙΜ Καλύμνου !

802

Από την Ε.Α.ΚΑ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ-ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Ενόψει της Χριστουγεννιάτικης εορταστικής ατμόσφαιρας ,η Ε.Α.ΚΑ. δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη από την σκληρή καθημερινή πραγματικότητα και έτσι για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, το πρόσωπο που ξέρει να είναι κοντά στον άνθρωπο, να αφουγκράζεται το πρόβλημα και να δίνει απλόχερα την βοήθειά της στο βαθμό που ξέρει και μπορεί .

Φέτος αρωγός αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας είναι το γειτονικό σωματείο του ΦΟΙΒΟΥ της Κω και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκρισή τους μετά το κάλεσμά μας. Πίσω από τα δύο σωματεία κρύβονται άνθρωποι , αισθήματα που το μόνο που τους χαρακτηρίζει είναι η ανιδιοτέλεια. Αυτό το κάλεσμα έχει σαν στόχο την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο σωματείων, όχι μεταξύ των μικρών αθλητών , αλλά αυτή τη φορά των ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ τους , για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένα ευαίσθητο κομμάτι ανθρώπων ζητά εναγωνίως την αρωγή μας για πιο αξιοπρεπή ζωή, που τα τελευταία χρόνια γίνονται και περισσότεροι ανάμεσά μας και έχουν μεγάλη ανάγκη τόσο την ηθική μας στήριξη όσο και την οικονομική μας.

Ο καθείς ας δείξει εμπράκτως την βοήθειά του με την παρουσία του αφενός ,αλλά και με την συνδρομή του σε τρόφιμα αφετέρου , τα οποία θα δοθούν στην Τράπεζα Αγάπης, της οποίας το έργο είναι θεάρεστο τα τελευταία χρόνια.

Την αναμέτρηση θα την ευλογήσει με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιος.

Θα προηγηθούν επιδείξεις των μικρών μας αθλητών και πολλοί διαγωνισμοί!!! Ελάτε λοιπόν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 13:00μ.μ. στο κλειστό μας Γυμναστήριο , να γίνετε κοινωνοί και να χειροκροτήσετε αυτή την μοναδική προσπάθεια των δύο σωματείων, να δείξετε με την παρουσία σας ότι αφουγκράζεστε εμπράκτως τα προβλήματα των συνανθρώπων σας.