Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο 60χρονος ιδιοκτήτης και ο 41χρονος πορτιέρης καταστήματος εντός του οποίου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για ζάρια.

2522

Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο 60χρονος ιδιοκτήτης και ο 41χρονος πορτιέρης καταστήματος εντός του οποίου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τυχερά παίγνια.

Συγκεκριμένα το πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση τυχόν παραβάσεων που αφορούν τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, στελέχη του ΑΤ Καλυμνίων ,πραγματοποίησαν έλεγχο χθες Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, στις 19.05, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πόθια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr,ο 60χρονος ιδιοκτήτης παραδοσιακού καφενείου ,ευρισκόμενος έξω από το κατάστημα ,αντιληφθείς τους αστυνομικούς, χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο που είχε στη δεξιά τσέπη του σακακιού του, ειδοποίησε τον 41χρονο πορτιέρη ο οποίος βρισκόταν εντός του καταστήματος και κλείδωσε την πόρτα εμποδίζοντας τους αστυνομικούς εισέλθουν και να κάνουν έλεγχο.

Μετά την είσοδο των αστυνομικών εντός του καταστήματος ,διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διενέργεια του ψυχαγωγικού τυχερού παιγνίου “κύβοι –ζάρια” ,ενώ σε ντουλάπι υπήρχαν 5 ζευγάρια ζάρια και το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ, προερχόμενο από τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν ο 60χρονος και ο 40χρονος και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό ,ζάρια και τηλεχειριστήριο .

Από το ΑΤ Καλυμνίων διενεργείται προανάκριση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ενταθούν και θα συνεχιστούν οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά την διάρκεια της περιόδου των εορτών, σε όλo το νησί , σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός