Συνελήφθησαν στην Κω τρία άτομα για κλοπή χάλκινου σύρματος 150 κιλών, αλλά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς.

1296

Συνελήφθησαν στην Κω τρία άτομα για κλοπή χάλκινου σύρματος 150 κιλών από επιχείρηση, αλλά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες (06.12.2017) το μεσημέρι στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 24 και 34 ετών κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, νυχτερινές ώρες της 05/06.12.2017 στην Κω οι κατηγορούμενοι παραβίασαν επιχείρηση 74χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα συνολικού βάρους -150- κιλών.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν τον κλεμμένο χαλκό στην κατοικία του 34χρονου δράστη.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, ενώ ο το χάλκινο σύρμα αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 74χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, διότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (06.12.2017) μετέβη στην περιοχή Αγ. Βασίλειος Κω και προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο, του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε μαζί με δυο κάλυκες και δυο φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός