Η Έλενα Ρήγα σημαιοφόρος της ομάδας της Εθνικής Δανίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στην εκπομπή «Εμείς» στο «Ε».(video)

1384
 Στην εκπομπή «Εμείς» με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «Ε» την Παρασκευή μεσημέρι 12 Ιανουαρίου 2018, φιλοξενήθηκε η Καλυμνιακής καταγωγής  Έλενα Ρήγα, σημαιοφόρος της ομάδας της Εθνικής Δανίας στην  23η Χειμερινή Ολυμπιάδα, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Η Έλενα μαζί με τον πατέρα της Μικέ Ρήγα μίλησαν για την τιμητική επιλογή να είναι η σημαιοφόρος της Αποστολής της Εθνικής Δανίας και  για τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την παρουσία της Έλενας και του πατέρας της, στην εκπομπή

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 ,στις 3.00 απόγευμα (ώρα Δανίας) έγινε από την Υπουργό Πολιτισμού της Δανίας  σε ειδική εκδήλωση η επίσημη ανακοίνωση για την Έλενα και της παραδόθηκε τη σημαία της Εθνικής Δανίας.

Η  Έλενα Ρήγα είναι κόρη του Μικέ Ρήγα και της Δανής Κάριν Ρήγα. Η Έλενα διαμένει με τους γονείς της στη Δανία  και είναι πρωταθλήτρια κατέχοντας όλα τα ρεκόρ Δανίας σε όλες τις αποστάσεις σε πάγο και δρόμο.

Το kalymnos-news.gr,αμέσως μετά την ανακοίνωση,την περασμένη Τρίτη  επικοινώνησε με τον Μικέ Ρήγα, τον πατέρα της Έλενας, ο οποίος ήταν βαθύτατα συγκινημένος και υπερήφανος. Όπως μας είπε, θεωρεί ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για ένα αθλητή να αντιπροσωπεύσει την χώρα του και ακόμα μεγαλύτερη να μπεί στο Ολυμπιακό στάδιο, στους αγώνες που ξεκίνησαν οι πρόγονοι του, σηκώνοντας την σημαία της χώρας του. Η Έλενα θα σηκώσει τη σημαίας της Χώρας που μεγάλωσε, την πατρίδα της μητέρας της ,αλλά μέσα στην καρδιά της έχει πάντα την Ελλάδα και την Κάλυμνο. Η Ελλάδα και η Κάλυμνος θα είναι μαζί της πάντα.

 

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός