Η επίσημη δοξολογία για το νέο έτος και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Δήμο Καλυμνίων.(video)

966

Τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 στις 11.00 το πρωί, η  επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού  για το νέο έτος, χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ.Αμφιλόχιου Σακαλλέρου.

Παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Καλύμνου.

Ακολούθησε μετά την επίσημη δοξολογία,  στο ισόγειο  του Πνευματικού Κέντρου, το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή.

Μετά τις καθιερωμένες ευλογίες  της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον  πρωτ.Αμφιλόχιο Σακαλλέρο, ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή,τον Περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Σταυλά, τους επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης Ιωάννης Μαστροκούκο και Δημήτρη Διακομιχάλη, το Διοικητή 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη Αντώνιο Μητάφη και τον Υπολιμενάρχη Πλωτάρχη Θεόφιλο Τσαγκάρη.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, υπό τους εορταστικούς  ήχους της δημοτικής φιλαρμονικής, έκοψε στη συνέχεια, τις 3 πρωτοχρονιάτικες πίτες, τα κομμάτια των οποίων προσφέρθηκαν σε όλους τους παριστάμενους.

Τυχερός το μέλος της Φιλαρμονικής, ο συμπαθητικός και αγαπητός Βασίλης( Μαραγκούλη) που βρήκε το νόμισμα και κέρδισε 2 εισιτήρια με επιστροφή, για οποιοδήποτε από τους προορισμούς των πλοίων της ΑΝΕΚ επιλέξει.

Δείτε video από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός