Η ταλαντούχα Καλυμνιά αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια στις 3 φιναλίστ για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας στην κατηγορία Κ18 για το 2017.

1397

Η νεαρή ταλαντούχα  Καλυμνιά αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια βρίσκεται μεταξύ των 3 φιναλίστ για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας στην κατηγορία Κ18 για το 2017.

Συγκεκριμένα η Παναγιώτα Δόση, η  Μαρία Μαγκούλια και  η Ζωή Μπαλαμούτη,  είναι  οι τρεις αθλήτριες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στην σχετική ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην κατηγορία Κ18 για το 2017.

Οι νικητές και νικήτριες ανά κατηγορία θα τιμηθούν στην ετήσια γιορτή του ΣΕΓΑΣ, που θα γίνει το νέο έτος.

Η Μαρία Μαγκούλια το 2017, ήταν ιδιαίτερα αποδοτική στο αγώνισμα της  σφαιροβολίας τόσο με το όργανο της κατηγορίας της, όσο και με αυτό των Νεανίδων. Για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο στον αγώνα στόχο, που γι΄αυτήν ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Στον προκριματικό έστειλε τη σφαίρα στα 15,25 μ. πέτυχε ατομικό ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου ήταν 11η με 14,80 μέτρα, επίδοση καλύτερη από το ρεκόρ που είχε πριν ταξιδέψει στην Ιταλία.