Η Τ.Ο Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί .

1179

Από την  Τ.Ο Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση με τίτλο “Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!!”για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!!

Μόνο με αυτό τον στίχο θα μπορούσε κανείς να ευχαριστήσει τον Καλυμνιακό λαό, που με την στάση του , κατά την επίσκεψη του κ Τσίπρα, περιέσωσε την  τελευταία στιγμή την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου νησιού.

Με την κραυγαλέα του σιωπή είπε όσα δεν μπόρεσαν  να πουν οι «άρχοντες “ του τόπου μας. Σιωπηλός και συνάμα αξιοπρεπής στάθηκε στο ύψος του, ξεσπώντας κυριολεκτικά σε επευφημίες μόνο όταν πέρασαν τα στρατευμένα του παιδιά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο της προτιμήσεις του.

Μόνο ένας λαός, θα μπορούσε να το κάνει αυτό, ο λαός της Καλύμνου, γιατί πολύ απλά έχει μνήμη.

Δεν μπορούσε να ξεχάσει ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα, ο άνθρωπος που βρισκόταν μπροστά τους, αποφάσιζε τη καταδίκη του νησιού με την κατάργηση των μειωμένων  συντελεστών Φ.Π.Α.

Δεν μπορούσε να ξεχάσει ότι ο κύριος υπεύθυνος για την μείωση των συντάξεων και το κόψιμο του ΕΚΑΣ ήρθε στον τόπο τους «φορώντας»  το σαρδόνιο χαμόγελο του.

Δεν μπορούσε να ξεχάσει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων, παρέλαυνε μπροστά τους οχυρωμένος σαν αστακός, από σωματοφύλακες και ακροβολισμένους στις ταράτσες φρουρούς, με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Αλήθεια κ.  Τσίπρα, τι φοβόσασταν;

Δεν μπορούσε να ξεχάσει το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση των φορολογικών συντελεστών, την ανάπτυξη και αλλά πολλά δεν, δεν, δεν…

Άλλωστε όλα αυτά είναι τόσο νωπά στις μνήμες όλων μας, που στο τέλος θα μας  μείνει μόνο ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ να περιμένει απάντηση.

Η Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός