Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού επιβάτη του Blue Star Naxos.

2329

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διακρίβωση της ταυτότητας του αυτόχειρα που βούτηξε το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στη θάλασσα από το κατάστρωμα του πλοίου Blue Star Naxos ενώ αυτό έπλεε μεταξύ Γυάρου και Σύρου.

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως τα οποία ωστόσο δεν ξεδιαλύνουν το πέπλο μυστηρίου σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο επιβάτης που έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο, ταξίδευε μόνος του και χωρίς αποσκευές καθώς δεν βρέθηκαν στο πλοίο προσωπικά του αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής επίσης, δεν τον έχει αναζητήσει κανείς ενώ η ταυτότητά του παραμένει ακόμα άγνωστη.

Στην ταυτοποίηση που επιχείρησαν να διενεργήσουν οι αξιωματικοί του πλοίου Blue Star Naxos αμέσως μετά τον εντοπισμό της σορού του στη θάλασσα δύο ώρες περίπου μετά το απονενοημένο του διάβημα, ανευρέθηκε ένα όνομα το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στο check in αλλά κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ακόμα με σιγουριά, αν αυτό ήταν το πραγματικό όνομα του αυτόχειρα καθώς κατά την έκδοση των εισιτηρίων δεν απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Η σορός του άτυχου ηλικίας περίπου 60 ετών άνδρα, παραμένει στη Σύρο ενώ οι έρευνες για την διακρίβωση της ταυτότητάς του συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ:parianostypos.gr
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός