Ο 23χρονος Μιχάλης Μαϊλλης που βούτηξε μαζί με το δίδυμο αδελφό του Γιώργο, ο τυχερός που ανέσυρε το Σταυρό στον καθαγιασμό των Υδάτων παρουσία του Πρωθυπουργού στην Κάλυμνο.

3589

Ο 23χρονος Μιχάλης Μαϊλλης πτυχιούχος Λογιστικής Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου ,που αυτή την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε Μονάδα του 5/42 ΣΕ στην Κάλυμνο, είναι ο τυχερός που ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό στον καθαγιασμό των Υδάτων, παρουσία του Πρωθυπουργού, στην Κάλυμνο χθες Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Μιλώντας στο kalymnos-news.gr o Μιχάλης μας είπε, ότι βούτηξε μαζί με το δίδυμο αδελφό του Γιώργο και ότι και κατά το παρελθόν, τόσο αυτός όσο και ο Γιώργος, έχουν συμμετάσχει στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τον έχουν πιάσει μάλιστα στον καθαγιασμό των Υδάτων στα Βλυχάδια Καλύμνου.

Πρόκειται για δεινούς κολυμβητές , παλαιότερα υπήρξαν αθλητές στο Ναυτικό όμιλο Καλύμνου, ενώ σήμερα ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και είναι αθλητές στο Τμήμα πάλης  και kick boxing στον Ολυμπιακό  Πειραιώς.

Ο Μιχάλης και ο Γιώργος, Είναι παιδιά του βετεράνου Καλύμνιου καπετάνιου του «ΚΑΜΕΙΡΟΣ» Σακελλάρη Μαίλλη.

Να σημειώσουμε ότι μαζί με το Μιχάλη και το Γιώργο άλλοι δεκατρείς(13) τολμηροί νεαροί κολυμβητές  βούτηξαν φέτος για να πιάσουν το σταυρό.

Τυχερός όπως προαναφέραμε ο νεαρός Μιχάλης Μαίλλης ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και εκτός την εικόνα που του δόθηκε από την Ι.Μητρόπολη, είχε και τα τυχερά του, αφού ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος που συνόδευε τον Πρωθυπουργό, έδωσε 10ήμερη τιμητική άδεια στο Μιχάλη.

Δείτε video και φωτορεπορτάζ

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός