Στην εκπομπή «Εμείς» με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «Ε» αύριο Παρασκευή μεσημέρι η Έλενα Ρήγα σημαιοφόρος της ομάδας της Εθνικής Δανίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018.

868

Στην εκπομπή «Εμείς» με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο «Ε» αύριο Παρασκευή μεσημέρι 12 Ιανουαρίου 2018, θα φιλοξενηθεί η Καλυμνιακής καταγωγής  Έλενα Ρήγα, σημαιοφόρος της ομάδας της Εθνικής Δανίας στην  23η Χειμερινή Ολυμπιάδα, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Την περασμένη Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 ,στις 3.00 απόγευμα (ώρα Δανίας) έγινε από την Υπουργό Πολιτισμού της Δανίας  σε ειδική εκδήλωση η επίσημη ανακοίνωση για την Έλενα και της παραδόθηκε τη σημαία της Εθνικής Δανίας.

Η  Έλενα Ρήγα είναι κόρη του Μικέ Ρήγα και της Δανής Κάριν Ρήγα. Η Έλενα διαμένει με τους γονείς της στη Δανία  και είναι πρωταθλήτρια κατέχοντας όλα τα ρεκόρ Δανίας σε όλες τις αποστάσεις σε πάγο και δρόμο.

Είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στις αποστάσεις 3, 5 και 10 κμ  στον δρόμο.

Η Έλενα θα μιλήσει στην εκπομπή για τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018,αλλά και για την τιμητική επιλογή να είναι η σημαιοφόρος της εθνικής Δανίας. Μαζί της θα είναι και ο πατέρας της Μικές Ρήγας

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε η Έλενα θα συνδεθεί μέσω skype από τη Δανία με την εκπομπή και μαζί της θα είναι και ο πατέρας της Μικές Ρήγας, περίπου στις 1.00 το μεσημέρι .

Το kalymnos-news.gr,αμέσως μετά την ανακοίνωση,την περασμένη Τρίτη  επικοινώνησε με τον Μικέ Ρήγα, τον πατέρα της Έλενας, ο οποίος ήταν βαθύτατα συγκινημένος και υπερήφανος. Όπως μας είπε, θεωρεί ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για ένα αθλητή να αντιπροσωπεύσει την χώρα του και ακόμα μεγαλύτερη να μπεί στο Ολυμπιακό στάδιο, στους αγώνες που ξεκίνησαν οι πρόγονοι του, σηκώνοντας την σημαία της χώρας του. Η Έλενα θα σηκώσει τη σημαίας της Χώρας που μεγάλωσε, την πατρίδα της μητέρας της ,αλλά μέσα στην καρδιά της έχει πάντα την Ελλάδα και την Κάλυμνο. Η Ελλάδα και η Κάλυμνος θα είναι μαζί της πάντα.

Σχετικό ρεπορτάζ δείτε πατώντας εδώ

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός