Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 θα επισκεφτεί τελικά την Κάλυμνο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.

692

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 θα επισκεφτεί τελικά την Κάλυμνο,  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου προσκεκλημένος του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας– Ξιφία Καλύμνου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» και του Προέδρου του Μανώλη Κουλλιά.

Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, αλλά λόγω έκτακτης υποχρέωσης που προέκυψε, μετακινήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ,μαζί με τον Υπουργό θα έλθουν στο νησί ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός και οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός και Δημήτριος Γάκης.

Κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο, ο  Υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου θα παραστεί σε εκδήλωση στην Ιχθυόσκαλα του νησιού και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας– Ξιφία Καλύμνου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» και θα συζητήσει με τους αλιείς τα προβλήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου του, που τους απασχολούν και είναι αρκετά.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός