Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην παραλιακή Καλύμνου σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.(video)

1864

Η κεντρική πλατεία και η παραλιακή Καλύμνου, σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018,στις 12.00 το μεσημέρι,  κινήθηκε σε αποκριάτικους ρυθμούς,  με εκατοντάδες  μαθητές να συμμετέχουν στην παρέλαση και στο αποκριάτικο πάρτυ.

Όλοι οι μαθητές των Σχολείων της Καλύμνου, φόρεσαν τις στολές τους και πλημμύρισαν την παραλιακή  με κέφι, τραγούδι και πολύ χορό.

Μαζί τους και αρκετοί γονείς που συμμετείχαν στην παρέλαση, αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία, αφού ο καλός καιρός βοήθησε, για να παρακολούθησουν την εκδήλωση.

Μετά την πολύ πετυχημένη παρέλαση, με την πλούσια και εντυπωσιακή θεματολογία που είχε επιλέξει κάθε σχολείο, ακολούθησε  πάρτυ στο χώρο πίσω από το Επαρχείο, με διαγωνισμό χορού και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Τον ρυθμό τόσο στην παρέλαση έδωσε επιλεγμένη καρναβαλική μουσική και τραγούδια που επιμελήθηκε ο Μανώλης Γιαννικουρής.

Στον ήχο και στις εγκαταστάσεις των  μεγαφωνικών συσκευών ο Γιώργος Καμπούρης

Συντονιστής και παρουσιαστής που έδωσε ένα ξεχωριστό ρυθμό στην παρέλαση ο έμπειρος  Γιάννης Νομικάριος.

Να σημειώσουμε  ότι η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν για μιά ακόμη χρονιά από τη δραστήρια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Καλύμνου, ενώ Χορηγός της εκδήλωσης ο Δήμος Καλυμνίων.

Δείτε φωτορεπορτάζ αλλά και ένα  video 9  περίπου λεπτών για να πάρετε μια γεύση απ’ ότι συνέβη σε αυτή την πετυχημένη εκδήλωση.

Δείτε το video