«Δημοκρατική Συμπαράταξη»: Η εικονική αναγέννηση ενός  μέρους του πολιτικού Συστήματος – Γράφει ο Μανώλης Γαλανομάτης

2616

%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8e%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%82

Άρθρο που δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» του Σαββάτου 24  Φεβρουαρίου 2018 που κυκλοφορεί

Οι επερχόμενες (επέρχομαι σημαίνει έρχομαι, όπου νάναι με κακό σκοπό) Εκλογές θα έχουν κάτι το ιδιαίτερο: Θα μας λείπει το ΠΑΣΟΚ.

Αντ’  αυτού θα είναι η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» με επί κεφαλής την Φώφη Γεννηματά.

Πώς και γιατί;

Αυτό είναι το αντικείμενο του σημερινού μας άρθρου: Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ως «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και ποιος ανακάλυψε τα ηγετικά προσόντα της Φώφης Γεννηματά ;

Αυτό είναι το αντικείμενο του σημερινού μας άρθρου

1) Η υπόθεση περί Ανώτατου ανεξέλεγκτου Πολιτικού Οργάνου

Όλη μας η επιχειρηματολογία για την εμφάνιση της Δημοκρατικής

Συμπαράταξης και την όποια ανανέωση του Πολιτικού σκηνικού στην Χώρα μας, ξεκινάει από μια υπόθεση:

Υπάρχει ένα Πολιτικό Όργανο, που είναι έξω από κάθε κοινοβουλευτικό (και πολύ περισσότερο : λαϊκό) έλεγχο και ρυθμίζει τις γενικές κατευθύνσεις της Πολιτικής στη Χώρα μας.

Aν αναλογιστούμε την Νεότερη Ιστορία της Χώρας μας [πώς ανέλαβε την διαδοχή της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι Στεφανόπουλος ή Κανελλόπουλος, πώς και γιατί έγινε η Χούντα των Συνταγματαρχών και όχι των Στρατηγών, πώς και γιατί έγινε η καταστολή του Πολυτεχνείου και στη συνέχεια η ανατροπή του Παπαδόπουλου και του Μακαρίου στη Κύπρο και πώς συνδέονται αυτές οι δύο ανατροπές, πώς έρχεται από τις ΗΠΑ με το προσωπείο του

Αντιστασιακού και Σοσιαλιστή ο Αντρέας Παπανδρέου και τέλος  πώς το αριστερό Κόμμα του ΣΥΝ, που δεν μπορούσε να μπει στη Βουλή, έγινε το πρώτο Κόμμα και πήρε την Κυβέρνηση και πώς  μονομιάς το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ και οι απανωτοί συμβιβασμοί μας φέραν Μνημόνια και Μέτρα], θα καταλήξει υποχρεωτικά στην δικαίωση της υπόθεσης περί Ανώτατου ανεξέλεγκτου Πολιτικού Οργάνου που ρυθμίζει τις τύχες της Χώρας.

2) Τι ακριβώς είναι το Ανώτατο ανεξέλεγκτο Πολιτικό Όργανο;

Κάποιοι θα πουν: Καλά λέτε να μην το ξέρουμε ότι την Ελλάδα την κυβερνάνε οι Αμερικανοί;

Δεν είναι ακριβώς έτσι: Το Ανώτατο Πολιτικό όργανο δεν είναι  απλά και αόριστα: οι Αμερικανοί, αλλά ένα συγκεκριμένο Πολιτικό Όργανο αποτελούμενο από Αμερικανούς, Ευρωπαίους και εγχώριους πολιτικούς εκφραστές της Ολιγαρχίας του Πλούτου με συγκεκριμένη στελέχωση και διασύνδεση (και ιεράρχηση).

H στελέχωση τους γίνεται ως εξής:

Ένα μέρος εκφράζει τον πυρήνα της Διεθνούς Τραπεζικής Πλουτοκρατίας (π.χ.Ρότσιλντ-Ροκφέλλερ) και ένα συμπληρωματικό αποτελείται από γενικά αναγνωρισμένους για την πείρα και τις ικανότητες τους πολιτικούς, οικονομολόγους και στρατιωτικούς.

Δεν υπάρχει καμιά τελετουργική επικύρωση και είναι ανακλητοί [μοιάζει περισσότερο με λέσχη Βίλντεμπεργκ παρά με μασονική Στοά]

3) Η θεωρητική Απόδειξη της ύπαρξης του

Αν μια εξέλιξη προχωράει σε αυθόρμητη βάση, κάποια στοιχεία της είναι εύστοχα και κάποια άστοχα. Τα εύστοχα αντανακλούν την εσωτερική Αναγκαιότητα και τα άστοχα τις ξένες επιδράσεις και μόνο στο βάθος του χρόνου τα εύστοχα νικούν (ακριβώς γιατί εκφράζουν μια εσωτερική Αναγκαιότητα).

Αν όμως μια εξέλιξη προχωράει μόνο με εύστοχα για αρκετό  χρόνο, σημαίνει ότι καθοδηγείται από συνειδητό υποκείμενο με σχεδιασμένο τρόπο [ανεξάρτητα από το ότι οι εσωτερικές αντιφάσεις σε κάποια στιγμή επαναστατούν (προφανώς αν η  εξέλιξη προχωράει κόντρα στην κοινωνική Νομοτέλεια) και η  εξέλιξη παίρνει απότομα άλλη στροφή—διαφορετικά ο καπιταλισμός με καλούς πολιτικούς θα μπορούσε να γίνει  αιώνιος]

4) Η ανανέωση του πολιτικού σκηνικού

Α) Το Ανώτατο  Πολιτικό Όργανο αποφάσισε, ότι το ΠΑΣΟΚ ξόφλησε ως Κόμμα-υπηρέτης της Αστικής Τάξης, του Συστήματος και της ξενοκρατίας και πρέπει στη θέση του να στηθεί ένα νέο Κόμμα με ιδεολογία αριστερότερη της ΝΔ και συμβατή με το Σύστημα.

Στόχος ν’ αποφορτιστεί ο Κεντροαριστερός χώρος από τις αμαρτίες, τις αποτυχίες και τις απογοητεύσεις του ΠΑΣΟΚ και ανανεωμένος να συνεχίσει τις πολιτικές του υπηρεσίες στο Σύστημα.

Β) Τώρα πια κλείνει ο κύκλος των διαφορετικών Κομμάτων, που κυβέρνησαν και χρεοκόπησαν, γιατί το ένα μετά το άλλο απογοήτευσαν το λαό .Τώρα το Ανώτατο Πολιτικό Όργανο σφυρίζει ανανέωση: Τα Κόμματα, που χρεοκόπησαν πρέπει να διαλέξουν άλλα ονόματα και να διαμορφώσουν άλλο πολιτικό λόγο και να κάνουν την αυτοκριτική τους που σε καμιά περίπτωση δεν θα ενοχοποιεί το Σύστημα.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι  γέννημα της ανάγκης του Συστήματος για αναπαραγωγή και συντήρηση μέσω της συνεχούς διασποράς αυταπατών στο λαό.

Αυτό ακριβώς εμείς καλούμε συνωμοσία ενάντια στον Ελληνικό λαό .

5)  Γιατί η Φώφη Γεννηματά;

Α) Μπαίνει τώρα το ερώτημα: Πώς τόσα πολλά πολιτικά πρόσωπα θυσίασαν (έστω πρόσκαιρα) τις πολιτικές τους φιλοδοξίες για να φορτωθούν την Φώφη Γεννηματά ως καθοδηγητή;

Μα ακριβώς αυτή είναι μια ισχυρή ένδειξη, ότι όλοι υπάκουσαν σ’ ένα υπερέχον πολιτικό Όργανο, που έχει το γενικό πρόσταγμα

Β) Η κ.Φώφη Γεννηματά μπορεί όντως να έχει ηγετικές ικανότητες.

Εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Για ένα είμαστε βέβαιοι:

Δεν επιλέχτηκε για τις υποτιθέμενες ηγετικές της ικανότητες. Επιλέχτηκε από το Ανώτατο Πολιτικό ανεξέλεγκτο Όργανο για την αφοσίωση της στο Σύστημα (με ό,τι αυτό σημαίνει και  συνεπάγεται)

Τα άλλα στελέχη ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης την ανέχτηκαν γιατί είναι η επιλογή της άνωθεν εντολή και την  αποδέχτηκαν,ακριβώς γιατί νομίζουν (ίσως αδίκως) ότι δεν έχει ηγετικές ικανότητες, ότι είναι η μετριότητα, που θα πετύχει να δέσει την Δημοκρατική Συμπαράταξη ως Κόμμα,αλλά θ’ αποτύχει οπωσδήποτε και θ’ απελευθερώσει γρήγορα το χώρο για άλλες φιλοδοξίες