Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου προγραμματίζουν οι παράκτιοι αλιείς.

294

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, προγραμματίζουν οι παράκτιοι αλιείς ενόψει του επικείμενου νομοσχεδίου για την αλιεία.

Να θυμίσουμε ότι σχετικό αίτημα για τη συνάντηση αυτή, είχε θέσει στον Υπουργό κατά την πρόσφατη του επίσκεψη στην Κάλυμνο ο Πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας– Ξιφία Καλύμνου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» Μανώλης Κουλλιάς. Σχετικό ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Υπουργού στην Κάλυμνο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Ένα αίτημα που είχε γίνει δεκτό και ήδη ξεκίνησαν οι απαραίτητες προετοιμασίες για την πραγματοποίηση  της συνάντησης την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.

Για το λόγο αυτό, θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση παράκτιων αλιέων Ελλάδος και εκπροσώπων Συλλόγων Επαγγελματιών Παράκτιων Αλιέων Ελλάδος, την Τετάρτη 14-2-2018 και ώρα 11:00 στη Στυλίδα Φθιώτιδος στο ΟΣΚ στο Πάρκο Λαού.

Κατά τη συνέλευση αυτή θα εκλεγεί Επιτροπή που θα πραγματοποιήσει συνάντηση την επόμενη ημέρα με τον υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου, ενόψει του επικείμενου νομοσχεδίου για την αλιεία.