Η Dodekanisos Seaways προετοιμάζει τα πλοία της εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

1969

Από την Dodekanisos Seaways ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των πλοίων της εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, η οποία, σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις αναμένεται να εξελιχθεί ιδιαιτέρως θετικά με αισθητή αύξηση στις αφίξεις αλλοδαπών και ημεδαπών τουριστών για τα νησιά του δωδεκανησιακού συμπλέγματος και του νομού Σάμου.

Ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες εργασίες επισκευής και συντήρησης του ταχύπλοου καταμαράν «Dodekanisos Pride» και του επιβατηγού οχηματαγωγού «Παναγία Σκιαδενή» με γνώμονα πάντοτε την ύψιστη ασφάλεια των πλοίων και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επιβάτες.

Όλες οι εργασίες έχουν γίνει στα ναυπηγεία «Σπανόπουλος» μια από τις πλέον σύγχρονες ναυπηγικές μονάδες της χώρας.

Το ταχύπλοο καταμαράν «Dodekanisos Pride» θα επαναδρομολογηθεί στις 25 Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας το «Dodekanisos Express» το οποίο, με τη σειρά του θα μεταβεί στο ίδιο ναυπηγείο για επισκευές και συντηρήσεις.

Να σημειωθεί σε ό,τι αφορά το «Dodekanisos Express» ότι η εταιρεία προγραμματίζει την αντικατάσταση και των τεσσάρων μηχανών του, ώστε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας και τα τρία πλοία της θα εκτελούν τα δρομολόγια τους από την 1η Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Dodekanisos Seaways καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς σε Δωδεκάνησα και Σάμο.

Ήδη στην ιστοσελίδα της έχουν αναρτηθεί, ανά περίοδο, τα δρομολόγια.

Στις φωτογραφίες τα πλοία «Dodekanisos Pride» και «Παναγία Σκιαδενή» στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείου στη Σαλαμίνα.