Αεροπορικά δρομολόγια Κύπρος– Κως το δίμηνο Ιουλίου –Αυγούστου από την TUS Airways.

1740

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways “Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας τα δρομολόγια της με νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τρία ελληνικά νησιά: τη Σκιάθο, την Κω και τη Λευκάδα (μέσω του αεροδρομίου της Πρέβεζας). Έτσι οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία η TUS Airways έχει γίνει ταυτόσημη.

Τα νέα εποχιακά δρομολόγια από τη Λάρνακα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το τέλος του Αυγούστου.

Η TUS Airways θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Κω, κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από τα ιδιόκτητα της τζετ Fokker 70 και Fokker 100. Τα τζετ Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν τα τρία πανέμορφα αυτά νησιά κατά τους μήνες του καλοκαιριού μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν την ειδική προσφορά της TUS για τον εορτασμό δύο χρόνων επιτυχούς λειτουργίας και σταθερής ανάπτυξης.

Η προσφορά θα τρέξει από τις 16 Μαρτίου μέχρι το τέλος του μήνα και μέσω αυτής η TUS θα παρέχει 5000 εισιτήρια προς/από τους εν λόγω προορισμούς (Σκιάθο, Κω και Λευκάδα) καθώς και προς τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη, στην τιμή των 99 ευρώ το καθένα για μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός