Εκδήλωση για την ανακύκλωση στο 1ο ΔΣ Χώρας Καλύμνου

869

Στα πλαίσια της προσπάθειας  καλλιέργειας  περιβαλλοντικής συνείδησης, ευαισθητοποίησης και  διεύρυνσης της συμμετοχής των μαθητών των σχολείων  σε δράσεις ανακύκλωσης, οργανώθηκε την Τετάρτη  28 Μαρτίου,  στις 10 : 30, ενημερωτική – τιμητική εκδήλωση   στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Καλύμνου.

Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου ,  το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Καλύμνου και τον εκπρόσωπο της «ΟΙΚΟ ΠΑΤΜΟΣ» κ. Καμίτση Γεώργιο,  με σκοπό την  ενημέρωση των παιδιών σε  θέματα περιβαλλοντικής αγωγής, καθώς και την επιβράβευση της προσπάθειας τους  και της πρωτοβουλίας των εκπαιδευτικών.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκε ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος,  ο οποίος συνεχάρη τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους για την πρωτοβουλία και τους προέτρεψε να συνεχίσουν την προσπάθεια  προστασίας του περιβάλλοντος του τόπου τους.

Ακολούθησε  ενημέρωση για θέματα περιβαλλοντικής αγωγής, από τον κ. Καμίτση και στη συνέχεια μοιράστηκαν   στους μαθητές  δώρα  που ευγενικά παραχώρησε για το σκοπό αυτό η  Ναυτιλιακή Εταιρεία  Blue  Star Ferries.

 

Σ.