Θα βραβευτούν μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων Δωδεκανήσου από τη λέσχη Lions Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

1364

Για 18η συνεχή χρονιά θα βραβευθούν την Κυριακή 4 Μαρτίου, οι πρώτοι όλων των Λυκείων της Δωδεκανήσου, από τη Λέσχη Lions Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η οργάνωση των εκδηλώσεων ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα στοιχεία των μαθητριών/μαθητών και ολοκληρώνεται την Κυριακή με την τελετή βράβευσης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ‘’Metropol’’.

Την οργάνωση και τον συντονισμό των εκδηλώσεων, ανέλαβαν εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος «Δια Βίου Μάθησης» Χαρούλα Γιασιράνη και εκ μέρους της Λέσχης Lions Ρόδου ο Πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Χατζημανώλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Ευαγόρας Νικολάου

Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 11:30
Θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης, των πρωτευσασών μαθητριών και των πρωτευσάντων μαθητών, που θα γίνει στην αίθουσα του «MetropolMulticinema».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Σπύρος Συρόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανης Διεθνών Συνεργασιών, Φοιτητικών Θεμάτων και Θεμάτων Αποφοίτων, Πανεπιστημίου Αιγαίου (2014-2018), Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών.

Συγκεκριμένα θα βραβευτούν  42 μαθητές/μαθήτριες από όλα τα σχολεία της Δωδεκανήσου, που διακρίθηκαν για την επιμέλειά τους .

Από τα Λύκεια Καλύμνου θα βραβευτούν:

-1ο ΓΕΛ Καλύμνου: ΚΥΠΡΑΙΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, με γενικό βαθμό 19,6

– 1ο ΓΕΛ Καλύμνου: ΚΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, με γενικό βαθμό 19,6

-2ο ΓΕΛ Καλύμνου: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ και της ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ, με γενικό βαθμό 20

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός