Με εμπρηστικό και υβριστικό δελτίο τύπου ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Ν.Φρατζής επιτίθεται στο Ν.Γιαννικουρή και στην Παράταξη Δ.Διακομιχάλη.

2121

Από τον «πολιτικό πολιτισμό» που ευαγγελιζόταν ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Νέστορας Φρατζής πέρασε σε υβριστικές και απαξιωτικές εκφράσεις  κατά του εκπροσώπου της Παράταξης του Δημήτρη Διακομιχάλη στο ΔΣ του ΔΛΤ Καλύμνου, Νικήτα Γιαννικουρή, αλλά και κατά του τέως Δημάρχου και της Παράταξης του.

Συγκεκριμένα με ένα εμπρηστικό και υβριστικό δελτίο τύπου, με ημερομηνία  6 Μαρτίου 2018 που φέρει τίτλο «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου επιτίθεται κατά  Νικήτα Γιαννικουρή αλλά και της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη .

Αφορμή σύμφωνα με το δτ ,η μη συμμετοχή του Νικήτα Γιαννικουρή στην προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΛΤ Καλύμνου χθες Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 ,με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί απαρτία και να αναβληθεί η συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Ν.Φρατζής αναφέροντας την «μισή αλήθεια» και αποκρύπτοντας ότι το ΔΣ του ΔΛΤ Καλύμνου είναι 7μελές και από την εν λόγω συνεδρίαση απουσίαζαν εκτός του Ν.Γιαννικουρή άλλα τρία μέλη, οι εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας ,του Λιμεναρχείου και του Συλλόγου αλιέων ,προσπαθεί να επιρρίψει τις αποκλειστικές ευθύνες για την μη απαρτία στο Νικήτα Γιαννικουρή.

Βέβαια είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι στόχος του Ν. Φρατζή δεν είναι ο Νικήτας Γιαννικουρής,  αλλά ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης και η Παράταξη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι κάνει στείρα και καταστροφική πολιτική.

Κι αν η παραπάνω επισήμανση μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι από τις συνηθισμένες εκφράσεις σε μία πολιτική αντιπαράθεση, η αναφορά του ότι η Παράταξη Διακομιχάλη «καλλιεργεί την δικομανία, την καταγγελλιοδοσία , την τρομοκρατία προς κάθε νέα δυναμική σεβόμενη τους πολίτες και το σύνταγμα»,  ξεπερνά τα όρια ακόμη και του ακραίου πολιτικού λόγου.

Κλείνοντας το σχολιασμό μας θα πρέπει να πούμε ότι το εν λόγω εμπρηστικό αυτό προσωπικό δτ του Προέδρου του ΔΛΤ Καλύμνου έρχεται λίγα μόνο 24ωρα μετά την επιστολή  του τέως Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη σχετικά με τον λανθασμένο τρόπο από πλευράς του ΔΛΤ Καλύμνου του θέματος των στεγάστρων της παραλιακής . Σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Είναι φανερό ο τι ο Ν. Φρατζής διακατέχεται από έντονο εκνευρισμό και αμηχανία, αφού μη έχοντας τεκμηριωμένες απαντήσεις, επιδίδεται σε ύβρεις ,ανακρίβειες και απαξιωτικές εκφράσεις, αναγορεύοντας μία απουσία ενός μέλους του ΔΣ του ΔΛΤ σε μείζον θέμα, προκειμένου να επιτεθεί στο Δ.Διακομιχάλη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι ο Νικήτας Γιαννικουρής, είναι από τα λίγα μέλη του ΔΣ του ΔΛΤ Καλύμνου  που συμμετέχει  ανελλιπώς σε όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΔΛΤ Καλύμνου και η μόνη απουσία του ήταν η προχθεσινή.

Είναι λοιπόν άστοχο και άδικο εκ μέρους του Προέδρου του ΔΛΤ Καλύμνου να χαρακτηρίζει το Νικήτα Γιαννικουρή ως πρωτεργάτη της καταδικαστέας και έντεχνης μη απαρτίας!!!

Παραθέτουμε αυτούσιο το δτ του Προέδρου του ΔΛΤ Καλύμνου Μ.Φρατζή