Δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής σε σχολεία της Καλύμνου.(video)

1067

Μία ακόμη αξιέπαινη ενέργεια της Ένωση Καλυμνίων Αττικής, ήλθε να προστεθεί στις δεκάδες δράσεις που έχει να επιδείξει. Αυτή τη φορά αφορούσε στον χώρο της Εκπαίδευσης, αφού η Ένωση προχώρησε στη δωρεά 10 Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε Σχολεία της Καλύμνου. Και όπως ειπώθηκε θα ακολουθήσει η δωρεά σύντομα, άλλων 10 Η/Υ σε αντίστοιχα σχολεία του νησιού

Η εκδήλωση της παράδοσης των ηλεκτρονικών Υπολογιστών που διοργάνωσε η Ένωση Καλυμνίων Αττικής πραγματοποιήθηκε χθες  Δευτέρα ΠΑΣΧΑ 9 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα στον όροφο του Αναγνωστηρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτριος Καλικάτζαρος αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, παρουσίασε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που ήταν παρόντα στην εκδήλωση. Οι αντιπρόεδροι Ζαΐρης Παύλος και Χελιώτης Δημήτρης ο Γενικός Γραμματέας Γερασίμου Στέφανος, τα μέλη Σκυλλά Καλοτίνα και Σκαρμέα Μαρία

Στη συνέχεια προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό, με μία σωρεία δράσεων  και παρεμβάσεων της Ένωσης τα δύο τελευταία χρόνια, στο τομέα της Παιδείας.

Ένα πλουσιότατο και σημαντικό έργο.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί και τοποθετήσεις, από το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζή ,από το Δήμαρχο Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζο, από τον τέως Δήμαρχο Δημήτρης Διακομιχάλη ,από τους δημοτικούς  συμβούλους Γιώργο Μαύρο και Μανώλη Μουσελλή ,από τους Περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Σταυλά και Μιχάλη Μπούκη, από την Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ελένη Βάλλα Σταυροπούλου ,από τον Πρόεδρο του Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης Φίλιππο Ολυμπίτη.

 

Ακολούθησε η διάθεση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στους Διευθυντές των παρακάτω σχολείων.

1.1ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου ( Πολυμηχάνημα  και πλαστικοποιητής)

  1. 3ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου( Η/Υ)

3.ΔΣ Σχολείο Άργους( Η/Υ)

4.1ο Γυμνάσιο Καλύμνου ( 3 ηλεκτρονικούς πύργους)

5.3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου( Η/Υ)

6.Εσπερινό Γυμνάσιο –Λύκειο Καλύμνου( Η/Υ)

7.1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου( Η/Υ)

Σε όλα τα Σχολεία δόθηκε από μία μεγάλη Ελληνική σημαία.

 

Επίσης η Ένωση τίμησε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ.

Συγκινητική η στιγμή που ο πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλικάτζαρος προσέφερε στο Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς μία Ελληνική σημαία.

Η εκδήλωσε έκλεισε με μία ευχάριστη έκπληξη με τη  μεγάλη Καλυμνιά τραγουδίστρια Καίτη Κουλλιά με τη μαγευτική της φωνής, τραγούδησε όμορφα παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια .

Τη συνόδευαν δύο νεαροί μουσικοί. Στο βιολί ο Γιάννης Χαραμαντάς και στο λαούτο ο Θεόφιλος Λεντής. (Σχετικό ρεπορτάζ  με την παρουσία της Καίτης Κουλλιά μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ )

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς από την εκδήλωση για το kalymnos-news.gr καθώς και φωτορεπορτάζ.

9-4-2018 Δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές από την Ένωσης Καλυμνίων Αττικής σε σχολεία της Καλύμνου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός