Εκδήλωση στο 1ο ΔΣ Χώρας Καλύμνου με θέμα «Διαδίκτυο: Εθισμός και Πρόληψη»

827

Από το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου «ΚΕ.Θ.Ε.Α ΑΡΙΑΔΝΗ», σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ Καλύμνου

 

Το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου «ΚΕ.Θ.Ε.Α ΑΡΙΑΔΝΗ», σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ Καλύμνου, προσκαλούν την σχολική κοινότητα του 1ου Δη- μοτικού Σχολείου Χώρας (γονείς και εκπαιδευτικούς) σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Διαδίκτυο: Εθισμός και Πρόληψη», την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου . Εισηγητές: Κωνσταντίνος Καπρουσιούτης και Κωνσταντίνα Ρίγλη, θεραπευτικό προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου ΚΕ.Θ.Ε.Α ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ώστε να ενημερωθούν όλοι, ιδιαιτέρως οι γονείς, για τον κίνδυνο εθισμού στο διαδίκτυο και γενικότερα στις ηλεκτρονικές συσκευές, που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

Μετά από σύντομη εισήγηση, θα ακολουθήσει διάλογος και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους, στους επιστήμονες και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση από το Διευθυντή του 1ου ΔΣ,  η συνάντηση θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και δημιουργική και προτρέπει τους γονείς ανεπιφύλακτα να προσέλθουν.

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός