Η απάντηση της Ε.Μπιλλήρη στο Δήμαρχο Ι.Γαλουζή, στον Αντιδήμαρχο Μ.Ρήγα και στο δτ Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ (video)

1535

Με αφορμή τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από το Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή και τον Αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα (σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ), αλλά και για το δτ που εκδόθηκε από τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ, για καταγγελία που έκανε για τις εργασίες σε πηγάδι στην περιοχή Πηγάδια, η  Ευαγγελία Μπιλλήρη δίνει απαντήσεις και καταθέτει τις δικές της θέσεις και  απόψεις στην κάμερα του kalymnos-news.gr και στον Μάμα Χαραμαντά .

Εισαγωγικά η Ε.Μπιλλήρη αναφέρει: Δέχθηκα μία επίθεση πρωτοφανή από Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο,  συνηθισμένη και αναμενόμενη θα μπορούσα να πω ,γιατί είναι μία σπασμωδική αντίδραση  ,όταν υπάρχει μια τεκμηριωμένη καταγγελία. Εάν ήταν νόμιμοι και όλα εντάξει δεν ήταν ανάγκη να με βρίζουν ούτε να με συκοφαντούν ,ούτε να προσπαθούν να με απαξιώσουν με κάθε τρόπο.

Στη συνέχεια η Ευαγγελία Μπιλλήρη ξεκαθαρίζει ότι η καταγγελία έγινε από την ίδια προσωπικά ως απλή πολίτης, όπως έχει δικαίωμα και όχι ως ΤΕΕ.

Επί της ουσίας τόνισε ότι ποτέ στην καταγγελία της δεν αναφέρει ότι για τις εργασίες χρειαζόταν άδεια. Ο μοναδικός λόγος της καταγγελίας ήταν, ότι έκαναν μία κατασκευή στη μέση του δρόμου.  Ενώ σε άλλο σημείο είπε, ότι λυπάται που θα προβεί στα νόμιμα.

Αναφορικά με το δτ του Συλλόγου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ(μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ), η Ευαγγελία Μπιλλήρη είπε,  είναι προφανές ότι είναι καθοδηγούμενο και είναι στην ίδια στρατηγική.

Κλείνοντας ανέφερε: όλα τα υπόλοιπα, ότι άλλο μου καταλογίζεται είναι σκόπιμο, είναι δόλιο, είναι συκοφαντικό . Δεν με ενδιαφέρει η αντιμετώπιση του ,εμένα με ενδιαφέρει το συμφέρον των συμπατριωτών και η ασφάλεια τους.

Δείτε το video

19-4-2018 Απάντηση Ε.Μπιλλήρη σε Δήμαρχο Γ.Γαλουζή και Αντιδήμαρχο Μ.Ρήγα

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός