Μία νίκη ,καλές εμφανίσεις ,απόκτηση εμπειρίας ο απολογισμός από τη συμμετοχή της Ε.Α.Καλύμνου στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

827

Μπορεί η ομάδα νεανίδων της ΕΑ.Καλύμνου να μην κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση ,όμως ο απολογισμός από τη συμμετοχή της είναι θετικός .

Τα μικρά κορίτσια της ομάδας της Καλύμνου πέτυχαν μία νίκη, είχαν καλές εμφανίσεις στους 3 αγώνες που έδωσαν μέσα σε ένα τριήμερο, κατέλαβαν την 3η θέση στον Γ΄Όμιλο  και το βασικότερο απόκτησαν εμπειρίες για το μέλλον.

Αξίζουν ένα μπράβο όλα τα κορίτσια, ο προπονητής και οι βοηθοί, η Διοίκηση του Συλλόγου και οι γονείς των κοριτσιών.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε την Ένωση Καλυμνίων Αττικής που στάθηκε στο πλευρό της Ομάδας, αλλά και όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας που παρακολούθησαν τους αγώνες και έδωσαν το ζεστό τους χειροκρότημα στα μικρά κορίτσια.

Από αγωνιστικής πλευράς στο σημερινό και τρίτο κατά σειρά αγώνα ,η ΕΑ.Καλύμνου  στο ΚΓ «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο. αγωνίστηκε με την δυνατή ομάδα του ΟΦΗ, που έκανε το 3/3 στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, προκρίθηκε για τον τελικό και είναι το φαβορί για την κατάκττηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο  αγώνας

ΟΦΗ-ΕΑ Καλύμνου 54-44

Διαιτητές: Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος Χρ.

Δεκάλεπτα: 18-6, 16-11, 14-7, 6-20

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Κοντογιάννη 4, Ιατράκη 2, Παπαδάκη 3, Βατσινά 13, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη, Διαμαντάκη, Κουρατόρα 3, Τζανετή 12, Κασαπίδη 6, Σφακιανάκη 4, Λιόντα 7

ΕΑ Καλύμνου (Τσακαλίδης): Γεωργαρά 2, Νίννη 21, Βαρδαούλη, Αλαχούζου 2, Εργά, Γεωργαρά Μ. 2, Σμάλιου 4, Ζωγραφάκη, Κυπραίου, Γλυνάτση, Χρυσάκη

Στον άλλον αγώνα ο Αιγέας Χίου νίκησε τον Αίολο Μυτιλήνης 41-35.