Με ένα χρυσό μετάλλιο και καλές επιδόσεις επέστρεψαν στην Κάλυμνο τα 3 παιδιά που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.(video)

1335

Σήμερα  Πέμπτη 19 Απριλίου βράδυ, επέστρεψε στην Κάλυμνο η αποστολή των 3 αθλητών-αθλητριών  που συμμετείχε στο  Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, που διεξήχθη στο Σχηματάρι.

Πολύ καλός ο απολογισμός από τη συμμετοχή, αφού η ταλαντούχα Καλυμνιά αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια ,στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, έριξε τη σφαίρα στα 16,46 μέτρα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο  αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Πρωταθλήτρια Κύπρου που έριξε βολή 15,72 μέτρα.

Την 6η θέση κατέλαβε στο αγώνισμα των 2.000 μέτρων Μ.Φ.Ε, o  Ανδρέας Έλληνας με 6.27’’.12 βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση.

Καλή και η εμφάνιση της Μαλένας Μαρίνου που αγωνίστηκε  στο  Επτάθλον και είναι η πρώτη φορά που Καλυμνιά αθλήτρια έλαβε μέρος στο εν λόγω αγώνισμα.

Στην κάμερα του kalymnos-news.gr και στον Μάμα Χαραμαντά, μίλησαν τα τρία παιδιά καθώς και ο συνοδός και Πρόεδρος της Ένωσης ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 Γιώργος Ρούσσος

19-4-2018 Άφιξη αθλητών με μετάλλια από σχολικούς αγώνες

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός