Πασχαλιάτικο δώρο για τους καταστηματάρχες της παραλιακής Καλύμνου με διαγραφή των προστίμων για τα στέγαστρα.(video)

1570

Πασχαλιάτικο δώρο για τους καταστηματάρχες της παραλιακής Καλύμνου, με  διαγραφή των προστίμων που τους έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα για  τα στέγαστρα που διατηρούν έμπροσθεν των καταστημάτων τους.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των καταστηματαρχών και συνέβαλε στην ψήφιση του άρθρο 96 του Ν.4504/2017, που προβλέπει την μεταβατική περίοδο των 2 ετών,  μιλώντας σήμερα Μεγάλη Πέμπτη,  στο  Μάμα Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr αναφορικά με το θέμα των στεγάστρων εντός Χερσαίας Ζώνης, έδωσε όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Όπως τόνισε, ήδη με νέο έγγραφο, το ΥΝΑΝΠ ορίζει την έκδοση άδεια παραχώρησης χρήσης χώρου έμπροσθεν των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να αφαιρέσουν τυχόν υπάρχοντα κάθετα προστεγασμάτα–εμπόδια κατά την μεταβατική περίδο των 2 ετών.

Αναφορικά με τα πρόστιμα είπε, ότι με τον ψηφισθέντα νόμο, προβλέπεται η αναστολή εντός της διετίας, τόσο της επιβολής προστίμων όσο και της εκτέλεσης πρωτοκόλλων και η καταβολή των επιβληθέντων προστίμων.

Από τη στιγμή που ο καταστηματάρχης εντός  της μεταβατικής διετίας συμμορφωθεί με τα σχέδια του ΔΛΤ, τότε όλα τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα, διαγράφονται.

Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο Ηλίας Καματερός στις σχετικές ερωτήσεις του Μάμα Χαραμαντά.

5-4-2018 Ηλίας Καματερός για το θέμα των προστίμων για τα στέγαστρα της παραλιακής Καλύμνου

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός