Ως «από μηχανής θεός» ο Γιάννης Χαλίκος δίνει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε από την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής Καλύμνου να προμηθευτεί αρνιά για άπορες οικογένειες.

3695

Για μία ακόμη φορά ο  Γιάννης Χαλίκος ως «από μηχανής θεός », δίνει λύση στο πρόβλημα  που προέκυψε από την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής Καλύμνου να προμηθευτεί αρνιά για να καλύψει ανάγκες απόρων οικογενειών.

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καλύμνου,  ότι λυπάται που δεν μπορεί να ανταποκριθεί  και δεν θα μοιράσει αρνιά φέτος σε άπορες οικογένειες επιρρίπτοντας ευθύνες σε υπάλληλος, (δημοσίευμα που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ), ο Γιάννης Χαλίκος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του στην Κάλυμνο, να χρηματοδοτήσουν άμεσα την προμήθεια των απαιτουμένων αρνιών για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο αριθμός των αρνιών που απαιτούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες, ανέρχονται σε 42 και ήδη έγινε η προμήθεια τους και παρουσία υπαλλήλου του Γραφείου του Γιάννη Χαλίκου, θα γίνει απευθείας παράδοση των αρνιών στα σπίτια των απόρων οικογενειών, με τον επιβαλλόμενο διακριτικό τρόπο.

Να θυμίσουμε ότι ο τα 42 αυτά αρνιά, είναι πλέον των 300 περίπου, που ήδη  έχει διαθέσει ο Γιάννης Χαλίκος σε άπορες οικογένειες.

Σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός