Σφοδρή επίθεση Δημάρχου Ι.Γαλουζή και Αντιδημάρχου Μ.Ρήγα κατά της Ευαγγελίας Μπιλλήρη(video)

3244

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής και ο Αντιδήμαρχος  Μικές Ρήγας κατά της Ευαγγελίας Μπιλλήρη, Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής ΤΕΕ Καλύμνου  σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε για την πραγματοποίηση εργασιών αναπαλαίωσης πηγαδιού στην περιοχή ΠΗΓΑΔΙΑ.

Να θυμίσουμε ότι η Ευαγγελία Μπιλλήρη κατήγγειλε στο ΑΤ Καλυμνίων το έργο, θεωρώντας ότι γίνεται αυθαίρετα σε βάρος του κοινοχρήστου χώρου (πάνω στο δρόμο), χωρίς άδεια και θα δημιουργήσει εμπόδιο για τα εξερχόμενα αυτοκίνητα, επισημαίνοντας την επικινδυνότητα, μάλιστα σε μία περιοχή στην οποία το τελευταίο διάστημα υπήρξαν θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής αφού αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και χρησιμότητα της αναπαλαίωσης και αξιοποίησης του πηγαδιού, καταφέρθηκε κατά της  Ευαγγελίας Μπιλλήρη λέγοντας μεταξύ άλλων:

Καταγγέλλω την απαράδεκτη συμπεριφορά και στάση της προέδρου του Παρατήματος ΤΕΕ η οποία κάνοντας ή καταθέτοντας αναφορές ,μηνυτήριες αναφορές ή άλλες προς το ΑΤ, κίνησε μία διαδικασία παρακώλυσης του δημοτικού έργου, παίρνοντας τους εργάτες στο Τμήμα για να καταθέσουν μάλιστα για ένα έργο που δεν χρειάζεται άδεια .

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος είπε, ότι ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ ενεργούν νομιμότατα, το έργο διευκολύνει και βγάζει από την επικινδυνότητα με τη διαπλάτυνση.

Επίσης είπε ότι συμπεριφορές και τέτοιου είδους πρακτικές, δεν θα τις δεχθεί η Δημοτική αρχή, θα το εξετάσει ως Δήμος,  διότι η συνεχής παρακώλυση του δημοτικού έργου ,σε θέματα τόσο σημαντικά, τονίζοντας ότι θα μας βρει απέναντι .

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κατήγγειλε, ότι η κα Μπιλλήρη και το Παράρτημα κάνει ότι θέλει και δεν ενημερώνει το ΤΕΕ Δωδεκανήσου, ενώ άφησε αιχμές ότι η Ε.Μπιλλήρη έχει χρησιμοποιήσει παρόμοιες τακτικές και στο παρελθόν και εξαιτίας της, το Καρπάθειο εγκαταλείφθηκε, όπως επίσης εξαιτίας  της το κτιριακό συγκρότημα  της Ψιλιανής παραμένει κλειστό.

Λάβρος κατά της Ευαγγελίας Μπιλλήρη και ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της  ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας που μεταξύ άλλων είπε:

Καταγγέλλω τις απαράδεκτες συμπεριφορές της κας Μπιλλήρη, 2 ημέρες ασχολούμαστε με τα τερτίπια της.

Θα στείλουμε όμως μήνυμα ότι με την αξιοπρέπεια μας και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων δεν θα παίξει κανείς.

Ασεβείς συμπεριφορές και απαράδεκτες συμπεριφορές, από οποιονδήποτε, δεν θα μείνουν έτσι.  Θα πάρουν το δρόμο τους όπως οφείλουμε ως Διοίκηση να προασπίσουμε. Δεν θα μείνει τίποτε αναπάντητο.

 Τραμπουκισμοί και εκφοβισμοί σε εργαζόμενους δεν θα περάσουν ποτέ.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr