Μήνυμα Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

765

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται σε όλους τους μαθητές που μπαίνουν  από αύριο στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Οι εξετάσεις αυτές για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, δεν αποτελούν παρά μια μόνο από τις δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους, και ένα ελάχιστο δείγμα από τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν στη συνέχεια για να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους.

Οι ορίζοντες για επαγγελματική σταδιοδρομία που ανοίγονται μπροστά τους από εδώ και πέρα θα είναι πολλοί, αρκεί να υπάρχει θέληση και δημιουργική προσπάθεια .

Με όπλο την αισιοδοξία, και σύμμαχο την αυτοπεποίθηση μπορεί να έρθει η επιτυχία και να κατακτηθεί κάθε στόχος, όσο απαιτητικός κι αν φαίνεται αρχικά, γι αυτό και χρειάζεται θάρρος, υπομονή και επιμονή .

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία με δικαίωση των στόχων, που έχουν θέσει και των προσπαθειών τους και ευχές για κάθε πρόοδο σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν μελλοντικά στη ζωή τους.