Με την 6η θέση στους Πανελλήνιους αγώνες Κ18 ο 16χρονος Ανδρέας Έλληνας στα 2.000 μ. ΦΕ έδειξε ότι πρόκειται για ένα ανερχόμενο αστέρι.

579

Καταλαμβάνοντας την 6η θέση στα 2.000 μ με Φυσικά Εμπόδια(ΦΕ),  στους Πανελλήνιους αγώνες Κ18, που διεξάγονται στην Κατερίνη, ο ταλαντούχος  16χρονος Ανδρέας Έλληνας αθλητής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000, έδειξε ότι πρόκειται για ένα ανερχόμενο αστέρι του στίβου .

Ο Ανδρέας Έλληνας πέτυχε χρόνο 6’.25’’.95 μία πολύ καλή επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 6:27.12.

 Παραθέτουμε τα όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb ο 16χρονος Ανδρέας Έλληνας:

Σήμερα λοιπόν τελείωσε μία ακόμη χρονιά με πολλές χαρές και λύπες .6ος Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στα 2.000 μέτρα με ΦΕ . Επίδοση 6:25 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ! Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια που έκανα τόσο καιρό! Να ξέρετε θα παλεύω συνέχεια για το καλύτερο ! Για τον σύλλογο μου αλλά και τα άτομα τα οποία βρίσκονται σε αυτομ τον σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ μέσα από την ψυχή μου τον προπονητή μου Νικόλα Κορφια που πέρα από τις δυσκολίες πιστεύει σε εμένα και στις δυνάμεις μου! Του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο για το προπονητικό επίπεδο αλλά επίσης και τα πράγματα που μου έχει διδάξει ως εκπαιδευτικός! Ευχαριστώ πολύ και πάλι coach Νικόλα Κορφιά  και να ξέρεις είμαι πολύ περήφανος που έχω εσένα για προπονητή.

Ευχαριστώ πολύ  τον κύριο Γεώργιο Ρούσσο  Πρόεδρο της ομάδας μου και πρώην δήμαρχος του νησιού. Ήταν δίπλα μου σε πολύ δύσκολες συνθήκες και με βοήθησε σε αυτό με όποιον τρόπο μπορούσε και αυτός. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ήθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο του. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καταπληκτική υποστήριξη που μου έδινε σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν έβρισκα!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μανώλη Κρούσκο ένα εξαιρετικό άνθρωπο συμπατριώτη οποίος μου παρείχε τα κατάλληλα ρούχα για την καθημερινή προπόνηση για τις κατάλληλες συνθήκες!!!

Να σας έχει καλά ο Άγιος Σάββας ο Καλύμνου και να βοηθάτε όλους τους αθλητές με την εξαιρετική δουλειά σας .

Συνεχίζουμε δυναμικά και δεν σταματάμε σε κανένα εμπόδιο!! Αντίθετος δαγκώνουμε δόντια και πάμε πιο δυνατά!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας !! Ραντεβού τον Αύγουστο