Συνάντηση εργασίας στην Αθήνα του Δήμαρχου Καλυμνίων Ι.Γαλουζή για την αξιοποίηση της Ιχθυόσκαλας.

1191

Σε συνάντηση εργασίας βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.)  Μ. Μυτιληνάκη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο  Στεφ. Γεωργακάκου-Κουτσονίκου, ενώ παρών ήταν επίσης και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κος Ηλίας Καματερός.

Παραβρέθηκαν επίσης ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Γιάννης Χαλίκος, ο συνεργάτης του και δημοτικός σύμβουλος  Γιώργος Τρικοίλης καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου παράκτιας αλιείας Μαν. Κουλλιάς.

Βασικό θέμα το οποίο εξετάστηκε ήταν οι  δυνατότητες συνεργασίας με τον Ο.Κ.Α.Α. για τη λειτουργική αξιοποίηση του χώρου της Ιχθυόσκαλας Καλύμνου, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του εμπορείου και της προώθησης προϊόντων του πρωτογενούς τομέα στο νησί μας .

Το κλίμα υπήρξε από όλες τις πλευρές ιδιαίτερα θετικό προς την κατεύθυνση αυτή, και συμφωνήθηκε να αναζητηθεί ο τρόπος συνεργασίας μέσα από την  αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχονται από το Νόμο για τη σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), οι λεπτομέρειες της οποίας πρόκειται να καθοριστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός