Ερωτήσεις προς το Δήμαρχο από τους επικεφαλής των Παρατάξεων Ι.Μαστροκούκο, Σ.Χούλη και Γ.Μαύρο και οι απαντήσεις που δόθηκαν (video)

1358

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλυμνίων ,χθες Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, οι επικεφαλής των παρατάξεων Ιωάννης Μαστροκούκος, Σάκης Χούλης και Γεώργιος Μαύρος υπέβαλαν ερωτήσεις στο Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή.

Η ερώτηση που υποβλήθηκε από τον Ι.Μαστροκούκου αναφερόταν στο θέμα του ΧΥΤΑ Καλύμνου σε ποιο στάδιο βρίσκεται

Η ερώτηση που υποβλήθηκε από το Σάκη Χούλη έχει σχέση με την μη απομάκρυνση των βυθισμένων σκαφών στον εξωτερικό μόλο να και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και ποιες άμεσες πρωτοβουλίες θα αναλάβει η Δημοτική αρχή.

 Ο Γιώργος Μαύρος υπέβαλε δύο ερωτήσεις. Η μία ερώτηση αναφερόταν στην παραλία Βουβάλη. Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει  με άτομα που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών σε σκάφη αναψυχής που ελλιμενίζονται στο λιμάνι, και όπως ανέφερε κατευθύνουν τους επιβάτες σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που δόθηκαν

8-6-2018 Ερωτήσεις στο Δήμαρχο από Ι.Μαστροκούκο, Σ.Χούλη και Γ.Μαύρο