Τέσσερις μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή στη 43χρονη Σουηδέζα που επιτέθηκε σε αστυνομικό πιάνοντας τον από το λαιμό, με τη ζώνη ασφαλείας περιπολικού, στην Κάλυμνο.

1826
φωτο αρχειου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τέσσερις(4) μήνες φυλάκιση με 3ετη αναστολή, επιβλήθηκε  σε 43χρονη Σουηδέζα, που κρίθηκε ένοχη από το Πλημμελειοδικείο Κω, όπου οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και με την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής  βλάβης.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ  η 43χρονη Σουηδέζα ευρισκόμενη εντός περιπολικού οχήματος του ΑΤ Καλυμνίων,επιτέθηκε σε αστυνομικό πιάνοντας τον από το λαιμό, με τη ζώνη ασφαλείας περιπολικού.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στις 17.10 το απόγευμα και λίγο πριν το περιπολικό φτάσει στο ΑΤ Καλυμνίων.

Συγκεκριμένα το πλήρωμα του περιπολικού μετέφερε από ξενοδοχείο στο Μασούρι, 53χρονο κάτοχο Σουηδικού διαβατηρίου  ο οποίος λόγω μέθης δημιουργούσε φασαρίες και  φθορές . Στο περιπολικό συνόδευε τον 53χρονο και η 43χρονη φίλη του.

Λίγο πριν το περιπολικό φτάσει στο ΑΤ, η 43χρονη επιτέθηκε στον οδηγό του περιπολικού, πιάνοντας τον από τον λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας.

Άμεση ήταν η αντίδραση των δύο αστυνομικών, που ψύχραιμα, αφού ακινητοποίησαν το όχημα, συνέλαβαν την 43χρονη και την οδήγησαν στο ΑΤ Καλυμνίων με την κατηγορία της   απόπειρας επικίνδυνης σωματικής  βλάβης.