Από τα εγκαίνια των καταστημάτων SYN.KA super markets στην Κάλυμνο(video)

4465

Τα SYN.KA super markets άνοιξαν δυο νέα καταστήματα στην Κάλυμνο, στην περιοχή Ποταμοί και την ενορία Χριστού Πόθια (τα πρώην ΒΙΔΑΛΗΣ).

Χθες Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 18:00 στο κατάστημα που βρίσκεται στην ενορία Χριστού Ποθιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια παρουσία πολύ κόσμου

Τα χθεσινά εγκαίνια ήταν μια  μεγάλη γιορτή με ζωντανή μουσική και πλούσια κεράσματα με τοπικά προϊόντα.

Τα περισσότερα προϊόντα την ημέρα των εγκαινίων ήταν 1 + 1 δώρο αλλά και πολλά ακόμα σε προσφορά έως – 50%. Αυτό θα ισχύσει και για μια εβδομάδα ακόμη. Οι προσφορές θα ισχύον και στα δύο καταστήματα της Καλύμνου.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

17-07-2018 Εγκαίνια των 2 νέων καταστημάτων SYN.KA super market στην Κάλυμνο

 

Η Κάλυμνος αποτελεί ουσιαστικά το δεύτερο νησί, μετά την Τήνο, που θα έχει παρουσία ο Συνεταιρισμός με το εμπορικό του σήμα εκτός Κρήτης.

Ο Συνεταιρισμός καταναλωτών με έδρα τα Χανιά, μετά την εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Βιδάλης, το 2014, διαθέτει πλέον 52 καταστήματα στην Κρήτη αλλά και στα νησιά του Αιγαίου, την Τήνο, Νάξο, Χίο, Μήλο, Σαντορίνη, Σύρο, Πάρο, Μήλο και Κάλυμνο.

Τα SYN.KA super markets με συνέπεια στην βασική τους αρχή, συνεχίζουν να στηρίζουν την τοπική κοινωνία και οικονομία σε όποιο μέρος έχουν παρουσία και να εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους ώστε να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία για τον καταναλωτή.