Διενέργεια δημοπρασίας για την «Εξεύρεση Ακινήτου προς αγορά για την Ανέγερση Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Καλυμνίων».

1681
Φώτο αρχείου

Η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλυμνίων στη συνεδρίαση της στις 17 Ιουλίου 2018, ενέκρινε τη διενέργεια δημοπρασίας για την «Εξεύρεση Ακινήτου προς αγορά για την Ανέγερση Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Καλυμνίων».

Η δημοπρασία θα είναι μειοδοτική, φανερή και προφορική.

 Περιγραφή του ακινήτου

Ο Δήμος Καλυμνίων προτίθεται να ανεγείρει Νέο Κλειστό Γυμναστήριο τύπου ΤΙ 1 β ή ΤΙ Ια σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Το συγκρότημα του Κλειστού Γυμναστηρίου θα αποτελείται από ένα ενιαίο λειτουργικά κτίριο με τρία βασικά τμήματα:

1. Την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής

2. Το συγκρότημα των βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, γραφεία διαιτητών – διοίκησης, ιατρείο κλπ.)

3. Κερκίδες και βοηθητικούς χώρους θεατών, χώρους υγιεινής κλπ.

Επίσης ο περιβάλλον χώρος του Γυμναστηρίου θα περιλαμβάνει τους απαιτούμενους χώρους στάθμευσης οχημάτων (λεωφορείων και αυτοκινήτων), πεζοδρόμιο περιμετρικά του κτιρίου και όλες τις απαιτούμενες σκάλες και ράμπες για είσοδο των θεατών αλλά και των ΑΜΕΑ.

Η επιφάνεια του κτιρίου θα είναι κατ’ ελάχιστο 1.600,00 τ.μ. περίπου, το ύψος του θα φθάνει τα 12,50 μέτρα περίπου, ενώ η κάλυψη του χώρου με τα απαιτούμενες σκάλες, ράμπες και πεζοδρόμια θα ανέρχεται περίπου στα 2350,00 τ.μ. (54×43 μέτρα περίπου).

Η ακριβής εμβαδομέτρηση τόσο των χώρων του κτιρίου όσο και του αύλειου χώρου θα προκόψει κατά την εκπόνηση της μελέτης κατασκευής του έργου