Μετά από 1,5 χρόνο «θυμήθηκε» ο Μ.Λελέκης ότι υπέστη ηθική βλάβη με τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Ι.Διαμαντής και με αγωγή ζητά 85.000 ευρώ!!

1500

Αγωγή κατέθεσε ο πρώην Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Μιχάλης Λελέκης κατά του νυν Προέδρου Ιωάννη Διαμαντή για ηθική βλάβη που όπως υποστηρίζει  υπέστη, με τα όσα ο δεύτερος είπε πριν 1,5 χρόνο περίπου, σε τηλεοπτική εκπομπή ,ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό των 85.000 ευρώ  νομιμοτόκως.

Βέβαια εντύπωση προκαλεί, ότι η επίμαχη εκπομπή στην οποία ο εναγόμενος Ιωάννης Διαμαντής παραχωρώντας συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάμα Χαραμαντά στο ΑΙΓΑΙΟ TV αναφέρθηκε στον ενάγοντα, προβλήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017 ,ενώ η αγωγή κατατέθηκε προ 5νθημέρου στις 19 Ιουλίου 2018 ,δηλαδή 1,5 χρόνο μετά.

Να σημειώσουμε ότι η αγωγή ορίστηκε να συζητηθεί στην Κάλυμνο ,μεταβατική έδρα του Πρωτοδικείου Κω στις 13 Μαρτίου 2019.

Αναφορικά με το περιεχόμενο της αγωγής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του kalymnos- news.gr ο ενάγων θεώρησε ότι ο εναγόμενος προέβη σε σκόπιμο διασυρμό του ονόματος και της υπόληψης με τη συνέντευξη που έδωσε. Θεωρεί ότι οι πράξεις του εναγομένου πληρούν τους όρους της εξύβρισης, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Επίσης ότι προβλήθηκε η αξιοπρέπεια του ως  ανθρώπου, οικογενειάρχη παππού, επαγγελματία και πολιτικού.

Τα κύρια σημεία της συνέντευξης που ο ενάγων Μ.Λελέκης θεωρεί ότι είναι επιλήψιμα, ψευδή και προσβλητικά  είναι τα παρακάτω:

1.Η αναφορά του Ι.Διαμαντή ότι ο Μ.Λελέκης του υπέβαλε 48 εξώδικα ,δίκες κλπ

  1. Η αναφορά του Ι. Διαμαντή ότι ο Μ.Λελέκης γνώριζε για την υπεξαίρεση του ποσού των 409.000 ευρώ από τα ταμεία της ΑΝΕΚ.

Σύμφωνα με το ισχυρισμό του Μιχαήλ Λελέκη  τόσο ο ίδιος ως Πρόεδρος όσο και τα τότε μέλη του ΔΣ βρισκόντουσαν σε πλήρη άγνοια.

3.Η αναφορά του  Ι. Διαμαντή ότι ο Μ.Λελέκης ήταν καταχραστής εξουσίας για προσωπικό του όφελος.

  1. Η αναφορά του Ι. Διαμαντή ότι ο Μ.Λελέκης ναυτολογήθηκε παράνομα στο «Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ», ενώ τον κατάγγειλε και για την πλαστογραφία.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός