Ο Τζακ Γαβαλάς για το Reunion 40+ της Disco Jack που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018.

3011

Ο Τζακ Γαβαλάς διοργανώνει, με τη συνδρομή πολλών φίλων, αύριο Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 ένα μεγάλο πάρτι στα πλαίσια Reunion 40+ της Disco Jack . Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στη Γέφυρα.

Ο διοργανωτής και ιδιοκτήτης της ιστορικής για την Κάλυμνο  Disco Jack, Τζακ Γαβαλάς  μιλάει γι’ αυτή την εκδήλωση ανάμνησης

Αυτό που προγραμματίζουμε, αυτό που σχεδιάσαμε, πιστεύω ότι ξεπερνάει τα όρια μιας βραδιάς διασκέδασης, μιας βραδιάς αναμνήσεων και αναδρομής σε ευχάριστες στιγμές.

Από την πρώτη στιγμή ήθελα να είναι μια συνάντηση – σημείο αναφοράς, για την απόδοση του οφειλόμενου χρέους τιμής σε συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν θα είναι μαζί μας, τρεις άνθρωποι άρρηκτα δεμένοι με τον χώρο και τον χρόνο αυτής της πολυετούς προσωπικής διαδρομής.

Ο Γιώργος Ζαραφωνίτης, ένας πολυπράγμων άνθρωπος, φίλος και συμπατριώτης  που αγαπούσε τον τόπο του παθολογικά, ο μέντοράς μου. Είναι  ο άνθρωπος που μου έμαθε τα μονοπάτια της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού στη διασκέδαση, μου έμαθε τις αρχές οργάνωσης και βλέποντας τον, μάθαινα σιγά – σιγά να παράγω ιδέες, να αναζητάω το καλύτερο. Είναι ο άνθρωπος που το έτος 1967 ίδρυσε το μουσικό συγκρότημα ΜΙΝΩΕΣ και ξεκίνησε από την Κάλυμνο, μια επαγγελματική διαδρομή πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή.

Ο Δαυίδ Νέσκες, συνδεδεμένος με τον χώρο, την Disco ΚΟΡΙΝΑ που λειτούργησε στην παραλία της γέφυρας από το έτος 1976, συνδέθηκε με την φυσιογνωμία της διασκέδασης στο νησί μας.

Ο Γιώργος Γιαννικουρής, ο DJ Gino, ο πατήρ Παντελεήμων που απεβίωσε πριν 40ημέρες, ο φίλος μου, ο συνεργάτης μου, ο άριστος γνώστης της μουσικής που με τις επιλογές του δέσποζε στη διασκέδαση του νησιού μας για πολλά χρόνια. Ο άνθρωπος που ως ιερέας πλησίασε κάθε νέο με την αμεσότητα, τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Η διαχρονική συνεργασία μας στηρίχθηκε στην αμοιβαιότητα και τον επαγγελματισμό. Το αποτέλεσμα της το γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι που με νοσταλγία θυμούνται εκατοντάδες γεγονότα στον χώρο της διασκέδασης του νησιού μας.

Αυτοί είναι οι στόχοι μου για την βραδιά που ετοιμάζουμε. Ξεπερνάμε τα όρια των αναμνήσεων και τιμούμε, τιμούμε ανθρώπους που στο διάβα του χρόνου στάθηκαν δίπλα μας, με την αγάπη τους, τις συμβουλές τους και μοιραστήκαμε αγωνίες, σκέψεις, ιδέες και δημιουργίες.

Προσωπικά, θεωρώ ότι η ολιγόωρη αναβίωση αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησα στο νησί μας από το 1974 είναι μια ευκαιρία  για να δουν όλοι τον τρόπο της λειτουργίας μας, τη συλλογικότητα και την επιτυχία που συντελείται μόνο με επαγγελματισμό, με κατανομή ρόλων, με καλοπροαίρετη αντίληψη της πραγματικότητας, με σεβασμό στις δυνάμεις και τις δυνατότητες κάθε συνεργάτη και κάθε συμμετέχοντα.

Ο κόσμος που μας τιμούσε τόσα χρόνια, εισέπραττε την αγάπη και τον σεβασμό μας και ανταπέδιδε με τη διαρκή εμπιστοσύνη του.

Σε αυτό το πνεύμα θα κινηθούμε την Τετάρτη 1 Αυγούστου, υποσχόμενοι ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα ζήσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Τέλος, όλοι οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας επιθυμούμε  να δώσουμε έναν επιπλέον τόνο δημιουργίας, γιατί στο νησί μας μπορούμε φτιάχνουμε πράγματα, να διαμορφώνουμε γεγονότα με ενδιαφέρον και αξία. Είμαστε νησί που ο τουρισμός είναι σημαντικό στοιχείο της ζωής μας και η προσπάθεια αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για την εξέλιξη και την ανάπτυξη αυτού του προϊόντος στον τόπο μας. Πιστεύω ότι εδώ υπάρχουν άνθρωποι ικανοί και αποτελεσματικοί και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεννοηθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να πετύχουν πολύ αξιόλογα αποτελέσματα.