Αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ το νέο Ποδοσφαιρικό Σωματείο της Καλύμνου Α.Ο. Πανόρμου « Ο Άγιος Γεώργιος»(video)

2239

Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, Νο 25/09.08.2018, αναγνωρίζεται το σωματείο με την επωνυμία ΄΄Αθλητικός Όμιλος Πανόρμου- Ο Άγιος Γεώργιος΄΄, με έδρα την Κάλυμνο και με Αρ. Μητρώου ΕΠΟ: 6601, στη δύναμη των σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου».
Εμπνευστές του νέου συλλόγου ήταν οι Γιώργος Ανθούλης και Γιώργος Χατζησμάλης που με την βοήθεια κατοίκων της Καλύμνου κατάφεραν να ιδρύσουν την ομάδα, η οποία διαθέτει αυτή την στιγμή τμήματα υποδομής, μέχρι και Εφηβικό ( το καταστατικό της επιτρέπει και την δημιουργία Ανδρικής ομάδας, που αποτελεί στόχο για το μέλλον) .
Ο Α.Ο. Πανόρμου « Ο Άγιος Γεώργιος» λειτουργεί από την περασμένη σεζόν, χωρίς όμως να είχε δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΔ, όμως τώρα με την αναγνωρίσει του από την ΕΠΟ, η ομάδα θα κατέβει κανονικά στα πρωταθλήματα της σεζόν 2018-2019

Να θυμίσουμε ότι προ τριμήνου την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018,στις 6 :00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στα Γραφεία και αποδυτήρια του νέου Αθλητικού Σωματείου Πανόρμου Καλύμνου «ο Άγιος Γεώργιος»
Περισσότερα από  60 μικρά παιδιά  Δημοτικού και Γυμνασίου, ξεκινούν να μαθαίνουν ,να προσπαθούν και να αγωνίζονται μέσα στα γήπεδα ,αλλά και στο στίβο της ζωής, με άξιους καθοδηγητές και προπονητές.

Δείτε το πανέμορφο ρεπορτάζ με τους μικρούς αθλητές από τον αγιασμό της 4ης Μαίου που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και  ο Mάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

4 –5-2018 Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο Α.Ο.Π. «Άγιος Γεώργιος» Καλύμνου
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός