Αρνητικός ο Ι.Μαστροκούκος στη δρομολόγηση του ταχύπλοου «Κάλυμνος ντόλφιν» της ΑΝΕΚ από Κάλυμνο προς λιμάνι της Κω.(video)

1636

Αρνητικός  είναι ο επικεφαλής της μείζονος  μειοψηφίας ο Ιωάννης Μαστροκούκος στην  δρομολόγηση του ταχύπλοου «Κάλυμνος ντόλφιν»  της ΑΝΕΚ από Κάλυμνο προς λιμάνι της Κω.

Ο Ι.Μαστροκούκος διαφωνεί με την απόφαση αυτή  για το συγκεκριμένο δρομολόγιο , θεωρώντας ότι η διοίκηση της ΑΝΕΚ παίζει με αυτό τον τρόπο τα παιχνίδια των εφοπλιστών!

Ο επικεφαλής της  μείζονος μειοψηφίας μιλώντας στον φακό του kalymnos-news.gr και στον Μάμα Χαραμαντά  ξεκίνησε λέγοντας:

Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μια πολιτική στρατηγικής επιλογής στο να γίνει η Κάλυμνος νησί όπου θα γίνονται ακτινωτά δρομολόγια. Αυτό σημαίνει ότι κόμβος συγκοινωνιακός με Πειραιά και Ρόδο θα είναι η Κως.

Όλα τα πλοία θα πηγαίνουν εκεί  και μετά ακτινωτά με πλοιάρια θα μεταφέρουν τον κόσμο στην Κάλυμνο.

Αυτό σημαίνει απίστευτη ταλαιπωρία, έξτρα δαπάνες, υποβάθμιση του νησιού της Καλύμνου.

Στη συνέχεια ο Ι.Μαστροκούκος είπε ότι δυστυχώς βλέπει οι τοπικές αρχές να έχουν αποδεχθεί η Κάλυμνος να γίνει δορυφόρος της Κω όσον αφορά με τα πλοία.Προγραμματίζουν να βάλουν το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» ως πλοίο ανταπόκρισης.  Αυτό είναι μία απαράδεκτη εξέλιξη .

Και  όπως τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, σε 6 μήνες που θα είναι αυτοί Δημοτική Αρχή και δεν υπάρχει καμία  περίπτωση να περάσει οποιαδήποτε συμφωνία κι αν κάνουν .

Σε άλλο σημείο είπε ότι  δεν συμφωνούν με το πηγαίνει το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» ως πλοίο ανταπόκρισης γιατί αυτό σημαίνει ότι θα  βολέψει τους εφοπλιστές

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του είπε: Κλείνοντας λέω σε όλους αυτούς που σχεδιάζουν ,να μην τολμήσουν να το  κάνουν, κι’ αν το κάνουν, ως Δήμαρχος δεν υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψω.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός