Κάλεσαν το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο στις 05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»

5473

Κάλεσαν  τηλεφωνικά το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στις  05.35 το πρωί για έκτακτο περιστατικό και η απάντηση που πήραν ήταν  «η βάρδια ξεκινά στις 7.00!!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 ,συνεπιβάτης δίκυκλης μηχανής που κινείτο προς Ελιές, στο ύψος της «Πιτσαρία ΚΙΤΣΟΣ» για άγνωστους λόγους έφυγε από τη μηχανή και κατέπεσε στο οδόστρωμα. Ο οδηγός της μηχανής έντρομος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και περαστικός στις 05.35 κάλεσε τηλεφωνικά το  ΕΚΑΒ, προκειμένου να έλθει νοσοκομειακό όχημα για την μεταφορά στο Νοσοκομείο του ευρισκομένου στο οδόστρωμα συνοδηγού.

Η απάντηση που πήρε από την τηλεφωνήτρια ήταν: Δυστυχώς δεν υπάρχει βραδινή βάρδια. Η πρωινή  βάρδια ξεκινά στις 7.00 το πρωί. Βρείτε ένα αυτοκίνητο για την μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο»

Το περιστατικό αυτό, αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις 3 τελευταίες ημέρες με το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, που λόγω ελλιπούς στελέχωσης δεν διαθέτει νυχτερινή βάρδια (11.00 βράδυ-07.00 πρωί) .

Είναι ένα θέμα που το kalymnos-news.gr έχει αναδείξει από την πρώτη στιγμή όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, χωρίς όμως να «ιδρώνει το αυτί» κάποιου υπευθύνου!!