O Δ. Διακομιχάλης για τα προβλήματα της Δημοτικής συγκοινωνίας αλλά και για το δρομολόγιο του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» που θα συνδέει την Κάλυμνο με το λιμάνι της Κω.( video)

958

Στην κάμερα του kalymnos-news.gr και στον Μάμα Χαραμαντά μίλησε την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για θέματα της τοπικής επικαιρότητας.

Ο Δ.Διακομιχάλης αναφέρθηκε στις βλάβες που παρουσίασαν  τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας με αποτέλεσμα το νησί εδώ και δύο ημέρες να μην έχει λεωφορείο, λέγοντας χαρακτηριστικά: τέσσερα λεωφορεία χαλασμένα, κάτι φταίει, ποια συντήρηση γίνεται;

Σε ερώτημα που του τέθηκε για το δρομολόγιο του ταχύπλοου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» που προγραμματίζει η ΑΝΕΚ για να συνδέει την Κάλυμνο με το λιμάνι της Κω, απάντησε θετικά ,ότι συμφωνεί, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη σύνδεση αυτή ως στρατηγικής σημασίας.

Τέλος καυτηρίασε τη στάση της BLUE STAR λέγοντας ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της για περισσότερα δρομολόγια των μεγάλων BLUE STAR 1 και 2 στην Κάλυμνο μετά την ολοκλήρωση του εξωτερικού μόλου ,με αποτέλεσμα την φετινή περίοδο να εκτελεί μόνο ένα.

Δείτε το ρεπορτάζ  που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-8-2018 Ο Δ. Διακομιχάλης για τα προβλήματα στη Δημοτική συγκοινωνία