Γιάννης Χαλκίτης : Ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Ντάργουιν ανεβασμένος στη μπουλντόζα «επί τo έργον» και στην Κάλυμνο. (video)

2575

Ο Γιάννης Χαλκίτης του Μιχαήλ, ο Καλυμνιακής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του Νικήτα, μιας από τις πλέον εύρωστες Εταιρείες με ποικίλες δραστηριότητες στον κατασκευαστικό τομέα στη Βόρεια Αυστραλία της HALKITIS BROS ,βρίσκεται στην Κάλυμνο για διακοπές.

Όμως ο Γιάννης άτομο ανήσυχο, δραστήριο, έμπειρο, εργατικό δεν παραλείπει ακόμη και στις διακοπές του να συμμετέχει σε εργασίες που πραγματοποιούνται από συνεργείο αυτές τις ημέρες, για την ανακαίνιση του κτιριακού συγκροτήματος ιδιοκτησίας του ιδίου και του αδελφού του, που βρίσκεται στην περιοχή στις Ελιές.

Ο φακός του kalymnos -news.gr  και ο Μάμας Χαραμαντάς κατέγραψαν όμορφες εικόνες με το Γιάννη Χαλκίτη ανεβασμένο πάνω σε μηχάνημα εκσκαφής να το χειρίζεται με δεξιοτεχνία και ταχύτητα και να εκτελεί εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του κτιριακού συγκροτήματος .

Μία ενέργεια που φανερώνει και το μυστικό επιτυχίας  της μεγάλης εταιρείας  HALKITIS BROS η οποία μεγαλουργεί στο μακρινό Ντάργουιν και όχι μόνο, που είναι η σκληρή δουλειά των ιδιοκτητών της.

Μία εταιρεία κολοσσός στον τομέα της, που ίδρυσε το 1960 ο Μιχάλης Χαλκίτης μαζί με τον αδελφό του Θεόδωρο και η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας περιλάμβανε πετρώματα εξόρυξης ή λατομείου. Στην οικογενειακή Εταιρεία εργάστηκαν από μικρά παιδιά και ανέλαβαν στη συνέχεια τα ηνία της ο Γιάννης και Νικήτας.

Δείτε το Γιάννη Χαλκίτη πάνω στην μπουλντόζα να εκτελεί εργασίες, στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

3-9-2018 Γιάννης Χαλκίτης: Ο μεγαλοεπιχειρηματίας του Ντάργουιν ανεβασμένος στη μπουλντόζα

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός