Δ.Διακομιχάλης για Μ.Ρήγα: Αντιδήμαρχος που κυνηγά φαντάσματα!! (video)

1036

Καυστικός ήταν  ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης απαντώντας στον  Αντιδήμαρχο καθημερινότητας  Μικέ Ρήγα, ο οποίος μιλώντας το περασμένο Σάββατο στο kalymnos-news.gr άφησε αιχμές κατά πολιτικών προσώπων τα οποία δεν κατονόμασε ,που όπως είπε υποκινούν κάποιους για να καθυστερήσουν τη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Να θυμίσουμε ότι ο Μικές Ρήγας  είχε πει: Η σχολή θα λειτουργήσει κανονικά  προς θλίψη κάποιων Καλυμνίων «πατριωτών» σε εισαγωγικά, που εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Θα περιμένουμε να λειτουργήσει η Ακαδημία και μετά  θα πούμε και τα ονόματα κάποιων, που ακόμη και σήμερα προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να εμποδίσουν ,να καθυστερήσουν τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Διευκρινίζοντας περαιτέρω  ο Μ.Ρήγας είπε, ότι προφανώς πρόκειται για πολιτικούς που υποκινούν πολίτες να δημιουργούν τέτοια θέματα.

Απαντώντας ο Δημήτρης Διακομιχάλης μεταξύ άλλων είπε:

Ο κ. Ρήγας θα έπρεπε να ονοματίσει. Αυτό λέει η στοιχειώδης ηθική στην πολιτική. Δεν μπορεί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Έβλεπε φαντάσματα με τον ΧΑΔΑ ότι κάποιοι έβαζαν φωτιές για να καπνίζει.Τώρα τι λέει που καπνίζει επί ημέρς;

Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι αντιδήμαρχος που κυνηγά φαντάσματα.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Διακομιχάλης αναφερόμενος επί της ουσίας της ίδρυσης και της λειτουργίας της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, επέδειξε δυο έγγραφα που παραθέτουμε και παρακάτω και δείχνουν το διαχρονικό του ενδιαφέρον στο θέμα αυτό .

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε πρόσφατη επιστολή που έστειλε στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 στο νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη ζητώντας να φέρει νομοθετική ρύθμιση ώστε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου να προβλεφθεί και τμήμα Μηχανικών . Επίσης ο Δημήτρης Διακομιχάλης  παρουσίασε και έγγραφο με σχετική ερώτηση που υπέβαλε κατόπιν δικής του προτροπής  ο  σημερινός Υπουργού το 2006, όταν ζητούσε από τον τότε Υπουργού Ναυτιλίας την ίδρυση ΑΕΝ στην Κάλυμνο

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr καθώς και τα 2 ενδιαφέροντα έγγραφα που παρουσίασε ο Δημήρης Διακομιχάλης.

10-9-2018 Δ.Διακομιχάλης για Μ.Ρήγα: Αντιδήμαρχος που ψάχνει για φαντάσματα!!

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός