Δ.Διακομιχάλης: Τι κάναμε εμείς ως Παράταξη για ΑΕΝ και Καρπάθειο(video)΄

601

Ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης δίνει τις δικές του απαντήσεις,  σε ερώτηση της δημοσιογράφου Μπέττυς Μαϊλλη, σχετικά με δηλώσεις του αντιδημάρχου Γιώργου Ψαρά ότι η ίδρυση της ΑΕΝ στην Κάλυμνο και η ανέγερση του Καρπάθειου ΔΣ είναι αποκλειστικά έργα της Δημαρχίας Γαλουζή.

Ο Δ.Διακομιχάλης  με καυστικό τρόπο αναφέρθηκε στον Γ. Ψαρά  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «ο κ. Ψαράς συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό του κόσμο!»

Στη συνέχεια για την ίδρυση της ΑΕΝ είπε:

Είχαμε την ιδέα ,το παλέψαμε σε επίπεδο Βουλής για μία δεκαετία το θέμα, όταν χλεύαζαν όλοι αυτοί, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Ψαρά την υπόθεση της ίδρυσης και λειτουργίας ΆΕΝ . Τώρα έρχεται να μας πεί κι αυτό.

Όπως ξέρετε κι αυτή την ώρα δίνω μάχη προκειμένου να ιδρυθεί  και το Τμήμα Μηχανικών, πράγμα το οποίο οι κύριοι ξέχασαν και είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα που είναι ο Κουβέλης Υπουργός Ναυτιλίας να γίνει κι αυτό . Και έστειλα επιστολή για το θέμα αυτό. Πιέζω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει ολοκληρωμένη η Σχολή. Και τώρα ο κ. Ψαράς προεκλογική περίοδος είναι, τι να πει.

Αναφορικά με την ανέγερση του Καρπαθείου είπε: Τώρα για το Καρπάθειο ας μην μιλούν. Αν εγώ έκανα μια αντιπολιτευτική κίνηση το έργο δεν θα γινόταν .

Διότι με το δικό μου κτιριολογικό πίνακα και με απόφαση του Υπουργού παιδείας Αρβανιτόπουλου ,που καταφέραμε ,έγινε ξανά ενεργό το Σχολείο που είχε καταργηθεί. Το γνωρίζουν οι συγγενείς του δωρητή και με βάση των ενεργειών αυτών  επανεντάχθηκε το έργο. Ένα έργο το οποίο θα είχε τελειώσει εδώ και 2 χρόνια, αν δεν είχε απενταχθεί από τους αδέξιους χειρισμούς τους και οδήγησαν εδώ τα πράγματα και ευτυχώς  που ξεκίνησε το έργο.

Κλείνοντας ο Δ.Διακομιχάλης είπε ότι,  ως  επικεφαλής Παράταξης μέχρι τι εκλογές θα κινηθεί με θετικό πρόσημο ,ο κόσμος  ξέρει αν είναι ικανή αυτή η δημοτική Αρχή . Βγείτε έξω κάντε μία  έρευνα  να δείτε πως έχει εισπράξει η Κάλυμνος τη λειτουργία και το έργο αυτής της δημοτικής Αρχής,

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Διακομιχάλης  στα ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr στο video που ακολουθεί

21-9-2018 Ο Δ.Διακομιχάλης για την ΑΕΝ Καλύμνου

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός