Οι διεκδικητές της Δημαρχίας στην Κάλυμνο,4 χρόνια από τότε που σημερινή Δημαρχία έσπαζε το ρόδι και μόλις 9 μήνες πριν τις εκλογές του Μαϊου 2019.

2068

1η Σεπτεμβρίου 2018  σήμερα και βρισκόμαστε ακριβώς 4 χρόνια μετά από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, που η σημερινή Δημοτική Αρχή με το Γιάννη Γαλουζή έσπαζε το ρόδι  και αναλάμβανε τα ηνία του Δήμου Καλυμνίων και μόλις 9 μήνες από τις εκλογές του Μαίου 2019.

Αμέσως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει άτυπα και η προεκλογική περίοδο ως είθισται και φυσικά θα αρχίσουν και οι αντιπαραθέσεις που θα γίνονται εντονότερες φτάνοντας προς τις εκλογές.

Το τοπικό σκηνικό στην Κάλυμνο επίσημα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα συμμετέχουν οι  επικεφαλής των 5 εκλεγμένων Δημοτικών Παρατάξεων και με προοπτική να προτεθεί ακόμη ένας.

Έχουμε και λέμε. Τη Δημαρχία θα διεκδικήσουν ο νυν Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος ,ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης και οι επικεφαλής των 2 άλλων Παρατάξεων ο Γιώργος Μαύρος και Σάκης Χούλης.

Κινήσεις φαίνονται να γίνονται και από τον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Μιχάλη Μπούκη.

Κάποια άλλη νέα Παράταξη δεν φαίνεται στον ορίζοντα κι αν τυχόν παρουσιαστεί, σίγουρα θα αποτελέσει έκπληξη.

(Από ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1/9/2018)

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός