Ο δήμαρχος Καλυμνίων Ι.Γαλουζής για ΑΕΝ ,ΤΟ.Μ.Υ και έργα(video)

962

Στην κάμερα του kalymnos-news.gr και στο Μάμα Χαραμαντά μίλησε  σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, ο δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής για τρέχοντα θέματα.

Ο Δήμαρχος μιλώντας για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού είπε ότι όλα βαίνουν καλώς, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, θα γίνουν τα εγκαίνια και θα ξεκινήσει η λειτουργία της κανονικά.

Επίσης μίλησε για την Τοπική Μονάδα Υγείας λέγοντας ότι μετά την αυτοψία που έγινε από το κλιμάκιο Τεχνικών  του Υπουργείου Υγείας στους χώρους όπου παραχωρήθηκαν από το Δήμο, στο ανοικτό θέατρο Χώρας και τις διαρρυθμίσεις που θα γίνουν, θα ξεκινήσει η λειτουργία της ,αφού ήδη έχουν γίνει οι προσλήψεις προσωπικού.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μίλησε για τα έργα σε εξέλιξη ,αναφέροντας ότι άρχισαν ξανά οι εργασίες στο Καρπάθειο ,ενώ ξεκινούν και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό. Επίσης ανέφερε ότι  υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ ήλθαν και οι χρηματοδοτήσεις για αναπλάσεις  και ασφαλτοστρώσεις και θα προχωρήσουν οι δημοπρατήσεις. Κλείνοντας είπε ότι θα υπάρξουν και άλλα έργα των οποίων αναμένονται οι χρηματοδοτήσεις τους για να προχωρήσουν.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

31-8-2018 Ο δήμαρχος Ι. Γαλουζής για ΑΕΝ, ΤΟ.Μ.Υ. και έργα

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός