Ο Δ. Διακομιχάλης για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Καλύμνου: Ξεκινώ ένα μαραθώνιο σε αθηναϊκά μέσα για να αναδείξουμε την τραγικότητα της υπόθεσης(video)

1153

 Δηλώνει επίσης ότι η Παράταξη του θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές

Ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μιλά στο kalymnos-news.gr για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, με αφορμή το ατυχές περιστατικό με τον θάνατο αλλοδαπής που βρισκόταν σε σκάφος αναψυχής στο λιμάνι του Εμπορειού και η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αγροτικό αυτοκίνητο λόγω έλλειψης νυχτερινής βάρδιας του  ΕΚΑΒ.

‘Όπως αναφέρει, ξεκινά άμεσα ένα μαραθώνιο σε αθηναϊκά μέσα για να αναδείξει την τραγικότητα  της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Σε σχετική ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ο Δημήτρης Διακομιχάλης επαναλαμβάνει ότι η Παράταξη του θα συμμετέχει και θα κερδίσει τις εκλογές , αποφεύγοντας όμως να πει αν  ο ίδιος θα είναι επικεφαλής . Έκανε όμως γνωστό ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η Παράταξη του θα κάνει μία ανοικτή εκδήλωση όπου ο ίδιος θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

6-9-2018 Ο Δημήτρης Διακομιχάλης για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ Καλύμνου

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός