Ο επί 33 χρόνια Πρόεδρος της ομάδας του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ Στέφανος Χατζημιχάλης μιλά για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του στο kalymnos-news.gr και καταγγέλλει τα άτομα που με ενέργειες τους οδήγησαν την ομάδα του νησιού στη διάλυση.
Παραθέτουμε τα όσα είπε στο kalymnos-news.gr ο Στέφανος Χατζημιχάλης:
Μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ κατάφερε να ανέλθει στην μεγάλη κατηγορία της Δωδεκανήσου, μετά από μία κοπιώδη προσπάθεια παικτών, προπονητού και Διοικήσεως.
Ενώ λοιπόν όλα έβαιναν ομαλά για να ξεκινήσουμε και πάλι την προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν ,εμφανίστηκαν κάποια συγκεκριμένα άτομα, τα οποία «Έταζαν» υψηλές χρηματικές απολαβές προς όλους τους παίκτες του Συλλόγου, υποσχόμενοι επιπλέον την ανάληψη των όποιων καθηκόντων Διοίκησης καθώς και των οικονομικών εξόδων του Συλλόγου, για να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι παραπάνω ενέργειες με εξανάγκασαν μετά από 33 χρόνια Πρόεδρο στην ομάδα, να υποβάλλω την παραίτηση μου , αφήνοντας στα συγκεκριμένα άτομα ελεύθερο το πεδίο να αναλάβουν αυτοί τη διοίκηση και να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.
Δυστυχώς όμως αυτοί οι «ποδοσφαιρικοί παράγοντες του καφενείου» που ήθελαν να αναλάβουν την ομάδα, δεν παρουσιάστηκαν στις δύο Γενικές συνελεύσεις της Ομάδας για να αναλάβουν τη Διοίκηση.
Αποτέλεσμα των ενεργειών τους αυτών ήταν:
- Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ορισμού από το Πρωτοδικείο προσωρινής Διοίκησης.
- Να μην δηλωθεί η ομάδα ούτε στον Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας αλλά ούτε στης Β΄Κατηγορίας, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται υπό διάλυση και να είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος στην επόμενη αγωνιστική περίοδο να μην αγωνιστεί και η ιστορική ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ μετά από 48 χρόνια να σβήνει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη Καλύμνου, Δωδεκανήσου αλλά και των Εθνικών ερασιτεχνικών κατηγοριών όπου αγωνίστηκε.
Λυπάμαι γι’ αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις για την ομάδα του νησιού μας ,που αγάπησα και αφιέρωσα μια ζωή και αφήνω στον φίλαθλο κόσμο του νησιού να κρίνει και να καταδικάσει αυτές τις καταστροφικές ενέργειες για την ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ που κάποιοι ήθελαν να την μετατρέψουν σε δικό τους «μαγαζάκι».
Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το φίλαθλο κοινό της Καλύμνου ,για την εκτίμηση και τη συμπαράσταση στο πρόσωπο μου.
Επίσης να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τους, που έδωσαν το καλλίτερο εαυτό τους για την άνοδο της ομάδας στην Α΄Κατηγορία.
Τέλος ευχαριστώ θερμά την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Πρόεδρο της για την άψογη επί ετών συνεργασία μας.