Ο Μάνος Κόνσολας στην Κάλυμνο με τον Πρόεδρο της Τοπικής ΝΔ Μανώλη Μουσελλή.(video)

995

Στην Κάλυμνο βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου 2018, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας.

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε σήμερα Κυριακή πρωί στην περιοχή του Μασουριού τον Μάνο Κόνσολα μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και υπήρξε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ο Μάνος Κόνσολας ανέφερε ότι βρίσκεται στην Κάλυμνο στα πλαίσια προγραμματισμένης περιοδείας και είχε συναντήσεις με πολίτες, ,κομματικά στελέχη, αυτοδιοικητικούς παράγοντες και κυρίως με τους επαγγελματίες του νησιού.

Ο Βουλευτής της ΝΔ εστίασε  στο θέμα εγγραφής δημοσίων ακινήτων από την πολιτιστική μας  κληρονομιά στο Υπερταμείο ,λέγοντας ότι τη Δευτέρα θα υποβληθεί ερώτηση στη Βουλή για να διευκρινιστούν ποια είναι  από τα Δωδεκάνησα αυτά τα ακίνητα που θα δοθούν στον Υπερταμείο.

Αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές ο Μάνος Κόνσολας είπε, ότι η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση μέσα από την παροχή πόρων και την επαρκή χρηματοδότηση των Δήμων

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης  ΝΔ Μανώλης Μουσελλής ανέφερε ότι θα υπάρξει τις αμέσως επόμενες ημέρες μία διεύρυνση της Τοπικής και ένα κάλεσμα σε διάφορα πρόσωπα, ενώ για την συμμετοχή του ίδιου στις δημοτικές εκλογές απέφυγε να απαντήσει λέγοντας  ότι θα τα πούμε σύντομα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr στο  video που ακολουθούν

23-9-2018 Ο Μάνος Κόνσολας στην Κάλυμνο με τον Πρόεδρο της Τοπικής ΝΔ Μανώλη Μουσελλή

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός