Επίσκεψη του Δημάρχου Ι.Γαλουζή στο ΔΣ Πανόρμου για επίλυση προβλημάτων αναφορικά με την ανάγκη αύξησης των αιθουσών .(video)

708

Το Δημοτικό Σχολείο Πανόρμου επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικό Σύμβουλο Χαράλαμπο Πλάτση.

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Σχολείου Αντώνη Αλαχούζο και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σχολείο. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος, ναι μεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα ,όμως πρόκειται για ευχάριστα αφού  έχουν να κάνει με τον αυξανόμενο κάθε χρόνο  αριθμό των μαθητών του Σχολείου.

Όπως είπε ο Δήμαρχος το αίτημα του Διευθυντού του Σχολείου για την αύξηση των αιθουσών, θα αντιμετωπιστεί καθ’ ύψος, δηλαδή με προσθήκη ορόφου πάνω από τις ήδη υφιστάμενες αίθουσες. Είναι ένα θέμα που θα προχωρήσει σύντομα.

Αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το γειτονικό Νηπιαγωγείο, το θέμα θα επιλυθεί για φέτος με τη διάθεση από το Δημοτικό Σχολείο στο Νηπιαγωγείο, μίας αίθουσας που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως αίθουσα υπολογιστών, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία του 3ου Τμήματος παιδιών.

Ο φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε στο σχολείο και κατέγραψε τις δηλώσεις που μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

25-9-2018 Επίσκεψη του Δημάρχου Ι.Γαλουζή στο ΔΣ Πανόρμου